Цена: 24.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT475
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Vitamin D3, 2,000 IU, Fast Disolve

Vitamin D3, 2,000 IU, Fast Disolve е продукт, който Ви снабдява с витамин D3 и така може да Ви помогне да получите редица ползи за Вашия организъм. Неговата формула е създадена специално, за да може да Ви предостави тази важна съставка, като организма Ви я усвои ускорено. Така ползите от действието на този витамин следва да започнат мигновено.

Vitamin D3, 2,000 IU, Fast Disolve е способен да Ви осигури по-здрава костна система, както и подкрепа за Вашата простата, дебело черво и гърди. По този начин здравословното им състояние може да бъде увеличено. Основната съставка на този продукт би могла да стимулира и засили естествените съпротивителни сили на Вашия организъм.

Vitamin D3, 2,000 IU, Fast Disolve е способен да Ви осигури условия за по-бързо увеличаване на Вашата мускулна маса. Също така посредством неговия прием Вие бихте могли да снабдите Вашето тяло с правилен хранителен режим. Витамин D3 може да подхрани Вашия организъм и да подобри неговото цялостно здравословно състояние.

Vitamin D3, 2,000 IU, Fast Disolve е достатъчно силен, за да подобри обмена на калций и фосфор в тялото Ви. Освен това неговата формула е предназначена да Ви е от полза при по-доброто усвояване и използване на тези две вещества. Това от своя страна е важно за по-доброто здраве на Вашите зъби и кости. Също така Vitamin D3, 2,000 IU, Fast Disolve е в състояние да нормализира клетъчния Ви растеж.

Този артикул е важен и за Вашата имунна система. Vitamin D3, 2,000 IU, Fast Disolve може да я подкрепи така, че да получите силна естествена защита против редица вируси, настинки, инфекции и най-вече болести. При приема на този продукт Вие следва да подпомогнете трансформацията на гликогена Ви в глюкозо-6-фосфат. Така предпазвате тялото Ви от намалено отделяне на енергия, както и от слабо калциране на Вашите кости.

Този продукт е важен антиоксидант. Казано другояче Vitamin D3, 2,000 IU, Fast Disolve може да намали вредата, причинена от свободните радикали над Вашето тяло. Също така посредством него можете да извършите профилактика на Вашия организъм, както и да получите други ползи.

Начин на употреба: 1 мини-таблетка се приема един път на ден заедно с храна. За най-добри резултати оставете таблетката за кратко време в устата, за да се разтвори и след това преглътнете.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър