Цена: 20.00 лв.
Марка: Natrol
Код на продукта: NAT477
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Natrol Water Pill

Water Pill следва да Ви предостави един алтернативен подход за борба с излишните телесни килограми. Формулата му е съвременна и иновативна и е способна да Ви помогне да намалите Вашето тегло по естествен път. Съставът ѝ е 100% натурален и билков. Когато комбинирате приема на Water Pill с един здравословен диетичен режим Вие бихте могли да постигнете чудесни резултати.

Ефектът от действието на продукта настъпва и при наличие на подходящ за Вас тренировъчен процес. Само тогава можете да очаквате естествено изгаряне на Вашите излишни подкожни телесни мазнини. Water Pill следва да Ви освободи от неприятните симптоми, свързани със задържането на течности във Вашето тяло. Учените считат, че най-потърпевши от това са жените.

Water Pill има за цел да предотврати последиците от това, а именно подуване на корема Ви и увеличаване на Вашия целулит. Освен това при наличие на задържани течности в пространствата между клетките Ви може да се достигне до по-трудно отслабване по естествен начин. Иновативния подход, който Water Pill използва е свързан с балансиране на телесните Ви течности и предотвратяване на тяхното задържане.

Този продукт следва да изхвърли ненужната вода от тялото Ви и същевременно да предизвика намаляването на телесното Ви тегло. Билковите екстракти във Water Pill са много полезни. Те са получени от хвойна и магданоз. Освен тях формулата на продукта е снабдена и с калий. Така Вашият организъм следва да получи достатъчно количество от него и така да възстанови неговите нива, които могат да намалеят вследствие на изхвърлените повече течности.

Water Pill разчита на витамин B6, който е известен още като пиридоксин. За него е установено, че той спада към водоразтворимите витамини. Тялото Ви може да се освободи от неусвоената част от него до 8 часа след приема му. Този витамин участва активно в обмена на веществата във Вашето тяло. Освен това подпомага много стабилно синтеза на протеини и отделно съдейства за трансформацията на въглехидратите в енергия.

Water Pill разчита на него основно, заради неговите безупречни диуретични способности. Така продуктът може да действа естествено и безопасно и да Ви помогне да изхвърлите задържаните във Вашето тяло течности и същевременно да задейства изгарянето на ненужните мазнини, което от своя страна да предизвика загуба на телесно тегло.

Начин на употреба: 2 таблетки веднъж дневно, заедно с храна или напитка. Не превишавайте препоръчваната доза! Не приемайте този продукт за период по-дълъг от 5 последователни дни.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър