Цена: 26.00 лв.
Марка: Nature's Bounty
Код на продукта: NB1191
Наличност: В наличност
Разфасовка: 45 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Co Q-10

Co Q-10 е поредният висококачествен продукт на Nature’s bounty. Той е мощен и изключително ефективен антиоксидант, който ще се справи със свободните радикали във Вашето тяло. Така той ще намали драстично вредното им действие над него и по този начин ще Ви гарантира здраве и жизненост. Силата на този продукт идва директно от майката природа и Вие определено може да му се доверите.

Co Q-10 е също така изключително полезен при подсилването на Вашето сърце. Той ще гарантира неговото правилно функциониране и ще подхрани здравето му. Освен това Co Q-10 е много необходим при производството на енергия от Вашето тяло. Някои определени лекарствени средства имат нужда от допълнителната подкрепа на коензим Q-10. Именно той е в основата на уникалния продукт на Nature’s bounty.

Освен, че заздравява сърцето и кръвоносните съдове, Co Q-10е от изключителна полза и за защитата на Вашите клетки. Това е благодарение на мощните му антиоксидантни качества. Липсата на коензим Q-10 може да доведе до редица нежелани резултати. Например Вие можете да получите сърдечна аритмия, ангина, високо кръвно налягане и също така е възможно да имате и проблеми с регулацията на кръвната Ви захар.

Добрата новина е, че Вашето тяло е в състояние да произвежда само за себе си коензим Q-10. Въпреки това при определени обстоятелства количеството, което сте произвели не Ви е достатъчно. Точно тук идва ролята на уникалната формула на Co Q-10 на Nature’s bounty. Благодарение на този продукт Вие никога повече няма да изпитвате недостиг на този толкова важен за Вашето здраве коензим.

Освен всичко друго изброено дотук, Co Q-10 може да бъде полезен и при аритмия, високо кръвно налягане, коронарна болест, безплодие и дори СПИН. Сами виждате каква ще е ползата Ви, ако го употребявате. Затова не се колебайте повече, а поръчайте Co Q-10 и се насладете на ползотворните резултати от неговата дейност. Подарете си здраве, сила и жизненост директно от майката природа!

Разфасовка: 45 дражета 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър