Цена: 35.00 лв.
Марка: Nature's Bounty
Код на продукта: NB1215
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Гинко Билоба 120 капсули

Гинко Билоба е продукт на Nature’s bounty, който съдържа в себе си естествената природна сила на билката гинко билоба. Тя произлиза от китайско дърво и реално погледнато се съчетава в екстракта от неговите листа. Исторически погледнато тази билка е била използвана в ролята на лекарствено средство векове наред. Изключително ценена е от източните култури и до ден днешен.

Гинко Билоба е създаден така, че да Ви бъде от полза. Дозировката е точно такава, каквато е необходима на Вашето тяло. Билковото му съдържание ще Ви помогне да поддържате в норми периферното кръвообращение на Вашите ръце, крака и мозък. Ginkgo biloba ще подкрепи менталния Ви фокус. По този начин ще се подобри Вашата памет. Продуктът може да бъде много полезен при леки проблеми с нея, най-вече при забравяне и липса на концетрация, което се дължи на напредването на възрастта Ви.

Гинко Билоба е продукт, който е много полезен и за Вашето сърце. Ще помогне на подобряването на сърдечната Ви дейност. Благодарение на употребата му, Вие ще имате по-добро кръвообръщение и по този начин ще позволите на по-голямо количество кислород да достига до вътрешните Ви жизненоважни органи.

Възможно е да помогне на болните от Алцхаймер като подобри тяхната памет и фокус.

Гинко Билоба действа като антиоксидант. Както е известно антиоксидантите се борят със свободните радикали във Вашето тяло и по този начин се намаляват значително щетите, причинени от тях.  Също така са важни за правилното функциониране на сърцето и мозъка. Освен това са много полезни и за Вашето зрение. Ginkgo biloba на Nature’s bounty съчетава всички тези неща и Ви подарява здраве.

Разфасовката е от 100 капсули. Качеството на този продукт е гарантирано от различни лабораторни изследвания. Суровините са изцяло природни и отговарят на всички стандарти, които са определени от Nature’s bounty. За направата му не са използвани каквито и да е потенциално вредни за Вашето здраве вещества. Няма изкуствени съставки като оцветители и овкусители. Поради тази причина той е изключително полезен за Вашето здраве и Вие можете да го приемате без каквито и да е притеснения.

Употреба: 1 капсула два пъти дневно

Разфасовка: 100 капсули

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър