Цена: 30.00 лв.
Марка: Nature's Bounty
Код на продукта: NB1294
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 гел-капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Vitamin E

Този висококачествен продукт на компанията-лидер в производството на хранителни добавки Nature’s bounty ще Ви помогне да се почувствате по-здрави и по-жизнени, от когато и да е било преди това. Силата му се дължи на витамин Е, който е много необходим за Вашето здраве. Както всеки друг продукт на Nature’s bounty, така и този е създаден благодарение на естествени суровини и по този начин Вие получавате полезно действие директно от природата.

Витамин Е е естествен антиоксидант. Освен това той е и силно активен, което означава, че ще се бори неумолимо със свободните радикали във Вашето тяло и така ще драстично ще намали вредата им. Освен това този витамин ще забави или ще предотврати изцяло окислението на Вашите мастни съединения. Подпомага Вашата съдова система и работи много ползотворно в комбинация с витамини А, C и селен.

В случай, че имате притеснения за работата на Вашата сърдечно-съдова система, то сега е момента да се успокоите. Честата употреба на витамин Е ще я предпази от прекомерни натоварвания и заболявания и така тя ще стане изключително здрава и устойчива. Този продукт съчетава в себе си точната дозировка витамин Е, от която се нуждаете, за да сте по-здрави.

Витамин Е има и други полезни действия. Той помага с доставката на кислород за Вашето тяло. Така се подобрява издръжливостта Ви. При съвместно действие с витамин А, този продукт ще Ви помогне да предпазите Вашите дробове от потенциални увреждания в следствие на атмосферни замърсявания. Медицината използва този витамин и за възстановяващо раните средство, против аборт и исхемични заболявания.

Само с 1 гелкапсула на ден, приета с храна ще доставите на Вашето тяло необходимата дозировка от този толкова ценен и полезен витамин. Така ще можете да се насладите на подкрепеното Ви здраве, като този подарък идва директно от природата. При производството на този продукт са спазени всички изисквания за качество, така че Вие можете спокойно и уверено да го приемате.

Употреба: 1 гел-капсула на ден

Разфасовка: 120 гел-капсули

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър