Цена: 56.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3012
Наличност: В наличност
Разфасовка: 30 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Една много голяма част от населението на земното кълбо, страда от затлъстяване и наднормено тегло. Това е все по – често срещано явление напоследък, дори и сред младите хора. Причините за затлъстяването са много – заседналият начен на живот, нездравословното хранене, а все по – често и стреса. Да, стреса! Защото при стрес, човешкото тяло произвежда кортизол – хормон на стреса. Когато неговото ниво премине допустимата граница, може да предизвика някои неприятни за здравето последици, а една от тях е именно наднорменото тегло.

Now 7-KETO е хранителна добавка, която е предназначено за хората, които се борят с излишните килограми. Този продукт е отлично средство за редуциране на мазнините и за контролиране на телесното тегло, чрез процеса на термогенезата. 7-KETO е суплемент, който съдържа 7-KETO. Той представлява нехормонален и неандрогенен дериват на DHEA, притежаващ неговите полезни свойства, но не и отрицателните му ефекти. DHEA е стероиден хормон, синтезиращ се от надбъбречните жлези. В човешкото  тяло той се трансформира в други два хормона – тестостерон и естроген. Според някои изследвания, DHEA може да бъде нещо като извор на младостта и да забавя стареенето.

DHEA намалява производството на хормона на стреса – кортизол, който се отделя във високи количества от организма, по време на стрес.  Кортизолът има разрушаващ ефект върху костите, кожата и мускулите, а също така води до натрупването на излишни мазнини. Ако в организма няма достатъчно количество  ДХЕА, кортизолът не може да бъде блокиран и настъпвет гореспоменатите отрицателни последици.

7-KETO притежава същите качества като описаният тук DHEA. 7-KETO може да повиши значително  чистата мускулна маса,тъй  като намалява нивото на кортизол в организма. Едновременно с това, 7-KETO повишава  отношението на тестостерона към кортизола  - именно по този начин се увеличава количеството на чистата мускулна маса. 7-KETO също се отличава с ясно изразен  термогенен ефект , което спомага за  изгарянето  на повече калории, а също така и за изгарянето  на телесни мазнини. 7-KETO спомага за премахването на мазнините от мастните депа, подобрява функцията на щитовидната жлеза,  и стимулипа имунната система.

Начин на употреба: Приемайте по 2-3 капсули от продукта, дневно с храната.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър