Цена: 85.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW76
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Acetyl L-Carnitine е специална хранителна добавка, която ще спомогне за транспортирането на подкожните мазнини навън от мастните депа, и за изгарянето им. Всеки който се е сблъсквал с този проблем, знае колко е трудно това, и колко усилия са необходими за постигането на редуцирани телесни мазнини. Acetyl L-Carnitine е продукт, който ще Ви бъде като верен помощник, в тази трудна мисия. И не само това! Този суплемент съдейства за поддържането на нормалната дейност на нервната система, а също така подсилва мисловните функции.

Как действа този продукт? Acetyl L-Carnitine съдържа една специална съставка, а именно Ацетил Л-Карнитин. Той представлява производна форма на аминокиселината Л-Карнитин, и се отличава с редица уникални и много полезни качества. На първо място, Ацетил Л-Карнитина е биологично активна аминокиселина, която осигурява транспортирането на дълговерижните мастни киселини като триглицеридите, извън мастните депа, до клетъчните митохондрии, в които те се окисляват и се изгарят за енергия. Ацетил Л-Карнитина оказва изключително благотворен ефект върху изгарянето на мазнините, дори без специални тренировки, а само при спазване на диета.

От особена важност е въздействието на Ацетил Л-Карнитина върху мозъка. Това е единствената форма на Л-Карнитина, която може да бъде усвоявана от мозъка. По този начин Ацетил-L-Карнитинът спомага за по-доброто функциониране на мозъка, стимулира неговата дейност и играе ролята на невротрансмитер. Ацетил-L-Карнитинът е така да се каже "храна за мозъка". Приемът на тази форма на Л-Карнитина, може значително да подобри способността за съсредоточаването и мисловната дейност, а също така и сърдечните функции. Ацетил Л-Карнитина има положително въздействие върху нервната система, продължителността на съня, и времето за възстановяване след тежки физически натоварвания. Стимулиращият му ефект върху нервната система, с времето носи голяма полза, защото подобрява съня, а от там и възстановяването.

Ацетил Л-Карнитина притежава една много важна функция за бодибилдърите: има много полезно въздействие върху някои хормони. Той може да стимулира синтезирането на лутенизиращия хормон и на тестостерона, както и да поддържа нивото на последния по време, и след тежки тренировки и цикли. Също така, Ацетил Л-Карнитина участва активно в метаболизма на въглехидратите и протеините, поддържа кръвоносната система, забавя стареенето, особено по отношение дегенерацията на мозъка и нервната система.

Начин на употреба: Приемайте една доза от продукта, 30-60 минути преди тренировка. Вечер преди лягане. Сутрин на гладно.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър