Цена: 90.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3085
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Alpha GPC е хранителна добавка, която подобрява умствената и мозъчната дейност. Alpha GPC съдържа Алфа-Глицилфосфорилхолин , който представлява  натурален физиологичен прекурсор на ацетилхолин, невротрансмитер  участващ  в процесите свързани с паметта и мозъчната функция. Клинични изследвания при хора и животни е доказват, че GPC (Алфа-Глицилфосфорилхолин ) допринася за поддържането на  висшата  мозъчна функция, умствената острота, и съдейства за  освобождаването на човешкия хормон на растежа. Изследванията показват, че Алфа-Глицилфосфорилхолин е  по-бионаличен от други форми на холин за поддържане на умствената дейност и паметта.

 GPC, или  Алфа-Глицилфосфорилхолин  притежава способността да стимулира критично важните  нива на ацетилхолин. Намерен  в мозъка и периферната нервна система, ацетилхолина  е ключов  невротрансмитер. Стареенето на  мозъка се характеризира с недостатъчни нива на  ацетилхолина. Alpha GPC е  високоефективна  биологична добавка, която подобрява ацетилхолиновите  нива, като в резултат на това води до  подобряване на когнитивната функция. Той също е основен резервоар на  холин, който помага за защита на мозъка срещу вреди, причинени от лоша циркулация на кръвта  и потенциално токсични метаболити.

Друго  уникално качество  на GPC, или Алфа-Глицилфосфорилхолин е способността му да повишава остротата на вниманието и реакциите   при млади и здрави възрастни, и неговата изключителна бионаличност. GPC лесно преминава мозъчната  бариерата , за да повиши нивото на холин в мозъка в рамките на няколко часа след своя прием. В допълнение, редица проучвания  показват, че GPC увеличава отделянето на GABA (гама-аминомаслена киселина), най-важният  инхибиторен невротрансмитер в мозъка. Той действа като "балансьор" за мозъка и помага да се отпуснете и да имате нормален и здравословен  сън.  GABA помага за намаляване на така наречения мозъчен шум, което го прави по-лесно съсредоточаването.

Приемът на Алфа-Глицилфосфорилхолин подобрява психичните функции във всички възрасти, а също така вниманието, концентрацията и способността за запаметяване. Алфа-Глицилфосфорилхолин  поддържа ума и тялото фокусирани, като подобрява рефлексите, времето  за реакция и умствената издръжливост. Също така, Алфа-Глицилфосфорилхолин съдейства за синтезирането на растежния хормон, а в допълнение защитава всички клетки във вашето тяло.


Начин на употреба: Приемайте  по 2 капсули 2 пъти дневно с храната. За предпочитане е прием в ранните часове на деня.

  
Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 30  
Други
Alpha GPC (L-alpha-glycerylphosphorylcholine) (soy) 600 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър