Цена: 31.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3040
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Now Alpha Lipoic Acid е хранителвна добавка от групата на антиоксидантите, чиято основна съставка е Алфа  липоевата  киселина. Продължителното и системно физическо натоварване, ежедневният стрес и нездравословната храна, имат  значителни окислителни последици върху вашето тяло.Тъй като Алфа липоевата киселина е мощен антиоксидант, Вие ще сте предпазени от тези процеси. Формулата на Alpha Lipoic Acid, е обогатена с витамините Е и С, които засилват антиоксидантното действие на този продукт.

Алфа липоевата  киселина e мощен физиологичен антиоксидант.  Представлява   мастна киселина, която се намира във вътрешността на всяка клетка във вашето  тяло. Това, което прави Алфа-липоева киселина, наистина уникално съединение, е нейната способност  да активира  други антиоксиданти като витамините  С и Е, и да поддържа наличието им в организма за по-дълъг период от време. В допълнение към нейната функция като мощен антиоксидант във всички клетки на тялото, Алфа-липоева киселина също така има възможността да   намалява  вредното въздействие на високата  кръвна захар, чрез намаляване на гликирането. Доказано е, че Алфа-липоева киселина осигурява  защита срещу застаряването на мозъка, намаляване на паметта, инсулти, сърдечни заболявания и други.

 Друго полезно свойство на Алфа липоевата киселина е, че тя подпомага превръщането на въглехидратите в енергия. Също така, взема участие  в метаболните процеси на протеини,аминокиселини, въглехидрати и мазнини. По този начин, Алфа липоевата киселина стимулира п повишава  нивото на освободената енергия в организма. Освен това, тя участва в процесите на превръщане на глюкозата в гликоген, подпомагайки едновременно с това неговата асимилация  и тази на креатина в мускулните Ви клетки. Така,  мускулите Ви работят на максимален режим.

Според  редица проведени изследвания, Алфа-липоева киселина има уникалната  способност да проникне в мозъка, и може да направи чудеса за подмладяване на ума и тялото. Налице са   обещаващи доказателства , че тя  може да помогне за  възстановането на  краткосрочната памет, да намали загубата на мозъчни клетки, свързана с възрастта, както и да стимулира и повиши  физическата активност. 

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза от продукта, веднъж дневно.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Антиоксиданти
Алфа липоева киселина (Alpha Lipoic Acid) 100 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър