Цена: 39.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW725
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now AlphaSorb-C e хранителна добавка, която Ви осигурява мощна антиоксидантна защита. Този продукт съдържа буфериран витамин С, което повишава неговата активност.  AlphaSorb-C е най – високо усвоимата форма на винамин С, която може да намерите на пазара. Уникалността  на продукта се дължи на  съдържащият се в него  метаболит на витамин С – Треонова киселина. Тя притежава способността да повишава и улеснява   усвояемостта на витамин С в клетките. С AlphaSorb-C  Вие си осигурявате най – ефективната антиоксидантна защита и повишени енергия и жизнен тонус.

Витамин С се използва, за да се повишат  защитните сили на организма, особено ако имуннатна система е с понижена активност. Представлява незаменимо помощно средство  при грип и простуди.  Под въздействието на вирусите настъпва оксидативен стрес в  организма с всички неприятни последствия – втрисане, температура и т.н.Витамин С е мощен антиоксидан , който подпомага организма да се пребори с тези състояния. Витамин С спомага  за поддържане на резервите от желязо в организма, участва в обмена на някои аминокиселини и  стимулира производството  на хормоните норадреналин и серотонин. Този витамин  повишава нивото  на адреналин в кръвта, като по  този  помага да преодолеем стреса по-лесно.

Витамин С може да Ви предпази от сърдечно съдови заболявания, а също има и способността да понижава завишената кръвна захар. Той укрепва кръвоносните съдове и намалява евентуалните кръвотечения. Освен това, витамин С спомага за понижаване на кръвното налягане, и е много полезен за хората страдащи от алергии, тъй като е ефективен  антихистамин. Много важна негова футкция е, че противодейюства на ракообразуващите процуси в тялото, вследствие на различини токсини и свободните радикали.

Освен с Треонова киселина, формулата на AlphaSorb-C e обогатена и с Алфа липоева киселина. Тази мастна киселина, сама по себе си е силен физиологичен антиоксидант, но също така притежава способността да активира другите антиоксиданти във вашето тяло – в случая витамин С. Доказано е, че Алфа-липоева киселина осигурява  защита срещу застаряването на мозъка, предпазва от намаляване на паметта, от инсулти, сърдечни заболявания и други. Друго от незаменимите свойства на Алфа липоевата киселина е, че тя спомага трансформацията на въглехидратите в енергия, а  също така участва   в метаболните процеси на протеините, аминокиселините, въглехидратите и мазнините. Чрез тази своя функция, Алфа липоевата киселина значително  повишава  нивото на освободената енергия в организма.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка от AlphaSorb-C  дневно.

  
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 60  
Антиоксиданти
Alpha Lipoic Acid 100 мг  
Билки
Rose Hips Powder (Rosa canina) (Seed) 25 мг  
Цитрусуви Биофлавони (Citrus Bioflavonoids) 75 мг  
Acerola Powder 25 мг  
Витамини
Витамин C (from Threonic Acid Enhanced Buffered Calcium Ascorbate) 1000 мг 1667%
Други
Рутин 25 мг  
Минерали
Калций (from Buffered Calcium Ascorbate) 120 мг 12%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър