Цена: 85.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW206
Наличност: В наличност
Разфасовка: 330 гр.
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Аминокиселините изграждат всички протеини в човешкото тяло.Ето защо, те са изключително важни за неговото нормално функциониране. Аминокиселините Ви помагат да се възстановите след физическо натоварване, спомагат протеиновият синтез във вашето тяло и изграждат вашите мускули. Нормално, вашето тяло разполага с всички необходими аминокиселини за нормално функциониране. При по – активен начин на живот обаче, Вие губите голяма част от аминокиселините в организма си.

Човешкото тяло използва 20 аминокиселини, за да извършва нормално своите функции. 9 от тях са аминокиселини, които вашето тяло не може да произвежда самостоятелно. Наричат се незаменими или есенциални аминокиселини, и по принцип би трябвало да си ги набавяте допълнително чрез храната, която консумирате. Не всеки обаче, може да се храни с разнообразна и здравословна храна. NOW Amino-9 Essentials е подходящата хранителна добавка, която ще Ви осигури всичките 9 есенциални аминокиселини.

Amino-9 Essentials не прилича на останалите подобни добавки, защото Ви доставя  всичките девет незаменими аминокиселини в  тяхната свободна форма и в съотношение, което е перфектно за осигуряване на  за оптимален протеинов синтез и тъканно възстановяване, като заедно с това, прави усвояването на този продукт от вашето тяло лесно и пълноценно.Това прави Amino-9 Essentials хранителна добавка, която без съмнение  ценно допълнение  не само за трениращите активно, но и за хората желаещи да подобрят своето здравословно състояние.

Приемът на Amino-9 Essentials ще Ви осигури маскимално ефективно възстановяване, дори и ако сте активно трениращ. Благодарение на този продукт, всяка ваша клетка ще функционира нормално. Amino-9 Essentials ще повиши азотните нива в тялото Ви. Това ще подобри кръвообръщението и всички ваши органи ще са оптимално захранени. Amino-9 Essentials ще Ви помогне да бъдете здрави и физически активни.

Начин на употреба : Приемайте  една доза от 5.5 грама (2 ¼ изравнена чаена лъжица) от 1 до 3 пъти дневно.Препоръчителната доза за активно спортуващи е 2 дози , 1 до 3 пъти на ден. 

 

  
Доза 5.5 г  
Дози в опаковка 60  
Аминокиселини и макронутриенти
Л-Триптофан (L-Tryptophan) 117 мг  
Л-Фенилаланин (L-Phenylalanine) 771 мг  
Л-Хистидин (L-Histidine) 328 мг  
Л-Треонин (L-Treonine) 468 мг  
Л-Метионин (L-Methionine) 443 мг  
Л-Леуцин (L-Leucine) 981 мг  
Л-Лизин (L-Lysine) 888 мг  
Л-Изолеуцин (L-Isoleucine) 444 мг  
Л-Валин (L-Valine) 561 мг  
Други
Калории 20  
Протеин 5.5 г  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър