Цена: 80.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW19
Наличност: В наличност
Разфасовка: 300 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Протеините са в основата на изграждането и поддържането на вашите мускули. Протеините участват в по – важните процеси и функции  в организма Ви – осигуряват  правилното функциониране на вътрешните Ви  органи и активността на  мускулите Ви. За да бъдат асимилирани и усвоени протеините,  е необходимо те да бъдат предварително разградени до съставните си части – аминокиселините. Протеините са построени  от отделни аминокиселини,които са  подредени в определена последователност и са  свързани помежду си през пептидни връзки в дълги полипептидни вериги. Понякога тялото не успява да усвои всичките аминокиселини, като дори изхвърля някои от тях.

Now Amino Peptide е аминокиселинен плродукт, който може да предотврати изхвърлянето на аминокиселини от тялото Ви, като осигури пълноценното и лесно усвояване на всички аминокиселини. Това е възможно, благодаретние на патентованата съставка PeptoPro. Тази съставка, осигурява на тялото Ви къси вериги от аминокиселини, което гарантира тяхното бързо усвояване. Това прави Amino Peptide продуктът с най – бързо усвоимите аминокиселини. По тази причина, Amino Peptide е изключително подходящ за всички активно трениращи, защото ще осигури на мускулите, необходимото количество аминокиселини, които ще се усвоят бързо и лесно.

Формулата на Amino Peptide не съдържа полипептидни вериги, а само ди- и трипептидни вериги от аминокиселини. По този начин, тялото Ви приема почти разградени белтъци. Така, няма да се  изразходва енергия за хидролизата на протеини и  тези ди- и трипептиди ще се усвояват по ефективно и  за много по-кратко време.Аминокиселините на Amino Peptide са получени, чрез  специален  процес, при който се използват специални  ензими, които разграждат   протеините до значително по-малки фракции от аминокиселини. Те достигат до вашите мускули светкавично бързо и без загуби.

Всичко изброено, прави Amino Peptide наистина уникален продукт, нямащ равен на себе си. Той ще Ви осигури точните аминокиселини, в точното време, които ще достигнат веднага до вашите мускули. Освен това, аминокиселините в Amino Peptide са получени от най - висококачествения  млечен протеин – хидролизирания  казеин.

Начин на употреба:  Приемайте 5 капсули преди тренировка и  5 капсули след тренировка.

 

 

 
Доза 5 капсули  
Дози в опаковка 60  
Л-Триптофан (L-Tryptophan) 14 мг  
Л-Фенилаланин (L-Phenylalanine) 80 мг  
Л-Хистидин (L-Histidine) 42 мг  
Л-Треонин (L-Treonine) 58 мг  
Л-Тирозин (L-Тyrosine) 86 мг  
Л-Пролин 166 мг  
Л-Серин (L-Serine) 80 мг  
Л-Метионин (L-Methionine) 48 мг  
Л-Леуцин (L-Leucine) 150 мг  
Л-Лизин (L-Lysine) 116 мг  
Л-Изолеуцин (L-Isoleucine) 72 мг  
Л-Валин (L-Valine) 96 мг  
Л-Глицин (L-Glycine) 28 мг  
Глутаминова киселина 356 мг  
Аспарагинова киселина (L-Aspartic Acid) 108 мг  
Аргинин 48 мг  
Аланин 46 мг  
Други
Калории 10  
Протеин 2 г 4%
Патентовани Блендове
PeptoPro® Casein Hydrolysate (milk) 2 г  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър