Цена: 36.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW Antioxidants 60 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

За да се чувствате тонизирани и енергични, за да бъде тялото Ви здраво и защитено от болести, са Ви нужни антиоксиданти. Те са вещества, които неутрализират свободните радикали и предпазват организма Ви от тяхното пагубно въздействие. Now Antioxidants  включва специален комплекс от витамини, минерали и други антиоксиданти, които ще окажат благотворно въздействие върху целият Ви организъм.

Формулата на Antioxidants , включва витамините А, Е и С. Всеки един от тях е мощен антиоксидант, а тяхната комбинация, Ви дава сигурна  защита срещу свободните радикали. Витамин С е силен имуностимулатор, който има антивирусно и антибактериално действие. Заедно с витамин А, те повишават количеството на белите кръвни клетки, които се борят срещу болестите в целия организъм. Витамин А също така, защитава очите Ви и подобрява зрението. Витамин Е премахва оксидативния стрес на който е подложен организма Ви. Също така, този витамин подмладява кожата Ви и я предпазва от ултравиолетовите лъчи.

Antioxidants  включва и някои минерали и микроелементи. Цинкът е много важен елемент, който поддържа правилното функциониране на цялото тяло. Той подпомага протеиновият синтез и деленето на клетките. Също така участва в синтеза на близо 100 важни за организма ензима. Цинкът повишава съпротивителните сили на организма Ви и съдейства при заздравяването на рани. Селенът е микроелемнт, който е един от най – важните участници в антиоксидантната защита. Той успешно разрушава най – агресивните свободни радикали, с които другите антиоксиданти не могат да се справят.

Богатата формула на Antioxidants,  включва също така бета – Каротин, Н-ацетил цистеин и Глутатион. Бета – каротинът е каротеноид, който се преобразува до витамин А и предпазва тялото от различни болести. Глутатионът е силен антиоксидант, който спомага за правилното функциониране на всички клетки в тялото. Освен това той стимулира имунната система и помага при някои хронични респираторни заболявания. Н-ацетил цистеин е метаболит на киселината цистеин, който ефективно увеличава нивото на глутатион в тялото. Това съединение е и мощен детоксикатор, който пречиства тялото от вредни токсини и метали.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула  от продукта, 1 до 2 пъти дневно, за предпочитане по време на хранене.

  

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър