Цена: 41.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW Ascorbyl Palmitate 500 mg 100 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Вдсеки ден, почти всеки от нас е подложен на влиянието на различни отрицателни фактори. Недостатъчен сън, нездравословно хранене, претоварено и напрегнато ежедневие и стрес – всички тези фастори оказват неблагоприятно въздействие върху цялото Ви тяло. Като добавим цигареният дим, замърсяването в градовете и другите  токсини, нещата стават още по – сложни. В резолтата на тези фактори, се натрупват свободни радикали, които увреждат клетъчните структури на много органи и тъкани в цялото тяло.

За щастие, съществуват силни защитници, които неутрализират това вредно въздействие, като предпазват организма ни от редица заболявания, включително и ракови. Now Ascorbyl Palmitate Ви осигурява един от тези антиоксиданти, а именно Аксорбил Палмитат. Безспорно, антиоксидантите са жизненонеобходими за нашето здраве. Но някои  органи и части от нашето тяло се предпазват по – трудно от антиоксидантите, за разлика от други. Например, всяка клетка във вашето  тяло е изградена от мастен слой, който може да бъде защитен единствено от мастноразтоврими антиоксиданти.

Ascorbyl Palmitate Ви осигурява мастноразтворимия анлог на Витамин С, който е известен като изключително мощен антиоксидант. Благодарение на него, Вие може да сте по – здрави, тонизирани и енергични. Приемът на този антиоксидант, значително ще повиши съпротивителните Ви сили, и ще Ви направи по – устойчиви срещу вируси и болести. Освен това, мастноразтворимия Витамин С, помага на тялото да се възстанови по – бързо след прекарано заболяване, като възвръща добрия тонус.

Мастноразтворимия Витамин С, се отличава с по – висока абсорбация и устойчивост от обикновения Витамин С. Приемът на мастноразтворим Витамин С, чрез продукта Ascorbyl Palmitate, ще помогне и на кожата Ви. В кожата, той заема първостепенна роля в изграждането на колагеновите влакна, стимулира зарастването на рани и  спомага регенерацията и подмладяването на клетките. Като антиоксидан, той разрушава   свободните радикали, предотвратявайки състаряващото действие на слънцето и другите фактори на околната среда. 

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула, 1-2 пъти дневно с храната.

  
Доза 6 капки  
Дози в опаковка 150  
Vitamin E(D-alpha Tocopherol Acetate) 91 IU 300%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър