Цена: 55.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3251
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Astaxanthin е натурален продукт, който Ви осигурява мощна антиоксидантна защита, по – добро зрение и противовъзпалителна защита. Astaxanthin е вегетарианска формула, която съдържа 4милиграма от антиоксиданта Астаксантин, във всяка доза. Всеки човек, който се интересува от здравословния начин на живот и поддържането на здравето по естествен начин е чувал за антиоксидантите. Това са съединения, които се борят срещу свободните радикали, като неутрализират тяхното пагубно въздействие върху цялото тяло.

Такъв мощен антиоксидант е именно  Астаксантина, който продукта Astaxanthin  Ви осигурява.Оказва се, че този антиоксидант  е 550 пъти по-мощен от витамин Е и се бори със свободните радикали  по възможно най-ефективния начин. Астаксантинът  представлява  каротиноид, принадлежащ към същата група  вещества , към която спадат и бета-каротина, лутеина, ликопена. Астаксантинът е разпространен  в природата, като основно  се добива от отглеждане на микроводорасли , ферми за скариди и крил, а също и чрез някои видове мая. Изключително търсен е заради своето антиоксидантно свойство, както и заради благотворното си въздействие върху умствената и мозъчната функция.

Как точно функционира Астаксантинът?  След попадането му в организма, той  се усвоява и  влиза в кръвообращението и лимфата, като  достига до мембраните на редица клетки в човешкото тяло. Има функцията  да преминава през кръвно-мозъчната бариера. Когато достигне мембраните, Астаксантина коригира грешките в окислителните процеси на веществата, преминаващи през клетъчните мембрани. В самата клетка  той действа в мембраните на митохондриите. Както вече споменахме, Астаксантинът е антиоксидант, което определя способността му да забавя процесите на стареене. Колкото по-активен начин на живот водите, толкова повече свободни радикали се натрупват, което води до болка и напрежение в мускулите. Без съмнение, тук може да помогне Астаксантина, който пречиства  мускулите Ви от свободните радикали и премахвайки последиците от оксидативните процеси.

Друго свойство, заради което е ценен Астаксантина, е неговото противовъзпалително и  противомикробно действие. Той успешно подсилва имунната система и прави тялото устойчиво срущу вируси, болести и инфекции. Също така има и противомикробно действие. Астаксантина се използва също така, в грижата за очите. Той значително подобрява зрението и помага при болести като  катаракта и макулна дегенерация.

Начин на употреба:  Приемайте по 1 драже от продукта  на ден, с храна богата на мазнини.

 

  
Доза 1 драже  
Дози в опаковка 60  
Антиоксиданти
Zanthin® Natural Astaxanthin (CO2 extract of Haemaltococcus pulvialis algae) 4 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър