Цена: 52.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW53
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Л-Валин, Л-Леуцин иЛ- Изолеуцин са трите най - разпространени в мускулите Ви аминокиселини - тези с разклонена верига. Това са есенциални аминокиселини, които тялото Ви не може да произвежда  и затова допълнителното им набавяне е задължително. Тези аминокиселини не преминават през обработката на черния дроб, затова достигат директно до вашите мускули, където изпълняват определени анаболни функции. Now Branched Chain Amino Acids е хранителна добавка, която ще Ви осигури и трите ВСАА аминокеселини,  L-левцин, L-изолевцин и  L-валин. Формулата на Branched Chain Amino Acids  се отличава с фармацевтична чистота, което определя и неговото високо качество.

 Л-Левцин е аминокиселина, която  не може да се произвежда от тялото, и трябва да се набави чрез прием на храна или хранителни добавки. Като една от трите аминокиселини с разклонена верига, тя е от изключително  значение за вашето здраве и най – вече за  бодибилдърите или хората активно занимаващи се със спорт. Това е така, защото Л-Левцина предпазва мускулната Ви тъкан от разкъсвания, повишава протеиновия синтез в тялото Ви, снабдява организма Ви с допълнителен прилив на  енергия,  запазва нивата на гликоген във вашите мускули, поддържа азотния баланс и повишава умствената Ви дейност.

Л-Изолевцина е друга аминокиселина от  разклонено верижните  аминокиселини (BCAA). Тази аминокиселина е също с изключително важно значение за Вас като бодибилдър,  тъй като нейната  основна функция в тялото Ви  е да се увеличава  енергията. По този начин, Л-Изолевцина ще спомогне за  увеличаването  на издръжливостта Ви  и ще съдейства  за качественото възстановяване на вашата  мускулната тъкан.  Л-Изолевцина всъщност е разпределен за енергия в мускулната тъкан, и задължително трябва да се приема заедно с другите две ВСАА аминокиселини.

 Л-Валина е третата жизненоважна аминокиселина с разклонена верига.Както и дрлугите две, и тази аминокиселина не може да се произвежда от тялото и трябва да набавя чрез храната или хранителни добавки. Л-Валина осъществява  стимулиращ ефект и е от голямо значение  за мускулния метаболизъм, за ефективното  възстановяване и растежа на мускулната Ви  тъкан. Освен това, Л-Валина осъществява  и поддържане на хранителния баланс в организма и  може да се използва като източник на енергия в мускулите, като по този начин запазва употребата на мускулната глюкоза.

Начин на употреба: Смесете  препълнена чаена лъжица 1 до 3 пъти на ден със сок, вода или вашата любима напитка. За предпочитане е приемът на празен стомах, особено преди и след тренировка. 

  
Доза 4 капсули  
Дози в опаковка 30  
Л-Леуцин (L-Leucine) 1.6 г  
Л-Изолеуцин (L-Isoleucine) 0.8 г  
Л-Валин (L-Valine) 0.8 г  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър