Цена: 50.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3054
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Beta 1,3/1,6- D –Glucan е хранителна добавка, която е създадена в подкрепа на имунната Ви система. В основата на продукта стоят Бета  глюканите, които представляват  природни полизахариди, имащи  различна структура, в зависимост от това дали се извличат от дрожди, бактерии, гъби и зърнени култури. Тези в Beta 1,3/1,6- D –Glucan са извлечени от Saccharomyces cerevisiae, познат още като хлебна мая. Бета глюканите са една революция в областта на медицината, защото в последните 20 години са разкрити техните полезни качества. Beta 1,3/1,6- D –Glucan е суплемент, който ще Ви достави 100 милиграма от тези полезни полизахариди в доза.

Бета глюканите имат свойството да елиминират  опасните за човека бактерии и вируси, като по този начин  Ви  предпазват от грип и инфекции. Те стимулират и засилват действието на  имунната система, като активират изключително важни  имунни клетки в организма, наречени макрофаги. Когато техният брой е намален, нараства рискът от различни  заболявания. Невъзможно е да си набавите Бета глюканите  само от храните, в които се съдържат, а е необходимо да ги приемате допълнително, под формата на хранителни добавки, каквато е и Beta 1,3/1,6- D –Glucan. Бета глюканите са имуностимулатори с напълно  естествен произход. Те стимулират  имунната Ви система, без да я превъзбуждат, за разлика от някои синтетични имуностимодулатори.

Бета  глюканите са мощен антиоксидант, а също така имат способността да връщат жизнения тонус. Освен това, Бета глюканите спомагат , за подмладяване на кожата, благодарение на антиоксидантните си свойства. Спомагат  и за по-бързото  зарастване на рани по кожата, а също така се смята че имат противораково действие. Помагат и на хора с алергии и астматични заболявания. Някои учени смятат, че Бета глюканите  са бъдещата алтернатива на ботокса, защото подмладяват кожата и нейната структура, и спомагат  регенериращата  функция. Бета глюканите  имат  уникална структура, която перфектно се комбинира  с молекулите на кожата. Те запазват кожата хидратирана,  подпомагат регенерирането  на клетките и възвръщат блясъка й.

Освен всичко изброено до тук, Бета глюканите предпазват от сърдечно – съдови заболявания и инсулти, защото поддържат   здравословни нива на липидите  и холестерола  в кръвта. По друг начин казано, Бета-глюканите понижават нивото на LDL-холестерола (“лошия”холестерол) и повишават нивото на HDL-холестерола (“добрия” холестерол) в кръвта. Бета глюканите също така, помагат на пациенти, преминали курс на химиотерапия, в тяхното възстановяване. Формулата на Beta 1,3/1,6- D –Glucan е обогатена с екстракт от гъбите Майтаке, които още повече засилват положителният ефект на продукта.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула дневно от продукта.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 90  
Билки
Maitake Mushroom (powder) 160 мг  
Ензими
Beta - 1,3/1,6 -D- Glucan Powder (from Saccharomyces cerevisiae) 100 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър