Цена: 41.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW1228
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 Дори ако се храните с балансирана и здравословна храна, в организма Ви  може да настъпи дефицит на микроелементи, особено с напредването на възрастта. Причините за това могат да са  недостиг на витамини и минерали в ежедневния Ви хранителен режим, или  невъзможност на организма Ви  да ги усвоява пълноценно, и  в достатъчни количества от храната, която консумирате. Ако вашите кости  не получават достатъчно витамини и минерали, за да се възстановяват нормално, те започват да дегенерират. Здравето на костите е нещо, за което трябва да помислите още в ранна възраст, защото вече настъпили костни изменения и заболявания се лекуват трудно, и могат да Ви причинят сериозни проблеми.

Now Bone Strenght е хранителна добавка, създадена специално с грижа за вашата костна система. Този продукт съдържа във формулата си натуралната съставка  Микрокристален Хидроксиапатит (Mycrocrystalline Hydroxyapatite - MCHA) – Това съединение изпълнява важна роля в продукта Bone Strentgth, тъй като  изгражда кристалната структура на костите и зъбите. MCHA съдържа важните  минерали Калций и Фосфор с висока усвояемост, които са основните изграждащи  елементи на костите. Bone Strentgth съдържа също така, микроелементи и витамините C, D и K, които са от първостепенно значение за  изграждането и възстановяването на костната тъкан.

Фосфорът  е минерал, който играе изключително важна роля  за растежа и развитието на костите и меките тъкани. Той се съхранява предимно в костите ви и е от жизнено значение за производството на енергия и за ДНК структурите  Ви. Калцият пък, е най – важният минерал за вашите кости, тъй като отговаря за тяхното изграждане и поддържане на здравината им. Фосфорът и Калцият в комбинация, поддържат здравето на цялата  костна  система.Магнезият в този продукт, спомага за абсорбиране и регулиране на нивата на калций. В противен случай калцият може да се натрупва в тъканите, бъбреците или артериите, където би могъл да навреди. 

Формулата на Bone Streght  съдържа и Витамин D, който осигурява максималното усвояване на калций от организма Ви и увеличава фосфорния метаболизъм; Витамин С, който е антиоксидант и предпазва костите Ви от разрушителното действие на свободните радикали; Витамин К, от чието наличие зависят костните протеини, изграждането и възстановяването на костите; Хвощ, за който е доказано че е един от най – богатите източници на силикон, а силиконът предпазва костите от остеопороза и се използва при лечението на костни фрактури.
 
Начин на употреба: Приемайте по 6 капсули от Bone Strentgth, дневно с храната.

  
Доза 6 капсули  
Дози в опаковка 20  
Билки
Horsetail Extract (Equisetum arvense) 100 мг  
Витамини
Vitamin K2 (as Menaquinone-7) (MK-7) 100 мкг 125%
Витамин Д 1000 ME 250%
Тиамин 5 мг 333%
Витамин C 200 мг 333%
Други
Калории 10  
Протеин 2 г 4%
Минерали
MCHA (Microcrystalline Hydroxyapatite) 4 г  
Бор 3 мг  
Калций 1 г 100%
Неорганична мед 1 мг 50%
Phosphorus 430 мг 43%
Манган 3 мг 150%
Цинк 10 мг 67%
Магнезий 600 мг 150%
Стави и хрущяли
Glucosamine Potassium Sulfate Complex 300 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър