Цена: 60.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3303
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Съвременният начин на живот е изпълнен със стрес и психическо натоварване. С течение на времето се изтощава не само тялото Ви, но също така и вашият мозък. Започвате да чувствате как паметта Ви отслабва, и сякаш Ви е все по – трудно да се концентрирате. Всичко това може да попречи на нормалният Ви начин на живот, ако не вземете мерки навреме. Now Brain Elevate e хранителна добавка, която е специално създадена в подкрепа на най – важният орган във вашия организъм – мозъкът. От тук излизат командите за всички ваши физиологични дейности и се намира вашият интелект. Благодарение  на Brain Elevate, вашият мозък ще функционира нормално и ще бъде предпазен.

Brain Elevate съдържа в своята формула съставките хуперазин А, фосфадитил  серин, Гинко билоба и RoseOx®. Този продукт ще подобри мисловните Ви процеси и способността Ви за концентрация и ще изостри вашето внимание. Хуперазин А подобрява  значително функционирането на нервната система. Това става, чрез повишаване на нивата на ацетилхолина ( невротрансмитер, който се разрушава от ензима ацетилхолинестераза). Фосфадитил серин подобрява  паметта, подсилва  концентрацията и фокуса, увеличава способността за  запаметяване, помага при някои видови  депресия и значително понижава стреса.

RoseOx®  представлява  патентован мастноразтворим екстракт от розмарин, който е истинско постижение в областта  на хранителните добавки. Този екстракт има антиоксидантно действие, като предпазва клетките на тялото и подобрява ефекта на другите  антиоксиданти. Той има уникалната способност да се превръща в серия от прогресивно нарастващи активни форми, което помага за постигането на далеч по-значим и дълготраен антиоксидантен  ефект.  Фактът , че е мастно-разтворим, прави  този антиоксидант  мощен защитник  на клетките на нервната система.

Гинко билоба е изключително  популярно растение,спомагащо паметта и концентрацията. Това се дължи на редките  фитохимикали, открити в листата на растението. Освен това, Гинко билоба  притежава  съдоразширяващо действие и засилва кръвообръщението, като по този начин до клетките на мозъка достигат повече кислород и хранителни вещества. Това стимулира паметта  и  повишава издържливосста на хората, занимаващи се с умствена дейност. Това прави Гинко билоба отлично средство за предпазване на нервната система от редица заболявания.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта, 1-2 пъти дневно.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Аминокиселини и макронутриенти
Л-Глутамин (L-Glutamine) 125 мг  
Билки
Gotu Kola 125 мг  
RoseOx® (Standardized Rosemary Leaf Extract) 25 мг  
Гинко билоба екстракт 60 мг  
Витамини
Холин 50 мг  
Други
Huperzine A 25 мкг  
Мастни Киселини
Leci-PS® Phosphatidyl Serine 15 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър