Цена: 75.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW78
Наличност: В наличност
Разфасовка: 50 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Now Carnosine е  една сравнително нова хранителна добавка, която съдържа мощния антиоксидант Карнозин. Карнозинът всъщност е аминокиселина, която изпълнява антиоксидантни функции. Възрастта допринася за увреждането на нашето тяло и намаляване на функциите му. Carnosine е естествен суплемент, който ще забави процесите на стареене и ще предпази вашите клетки от увреждане.

Карнозина представлява дипептид, който е комбинация от две аминокиселини, аланин и хистидин .  Във вашият  организъм, това съединение се произвежда с помощта на  ензими, в точно определени органи -главен мозък, съдечния мускул, скелетната мускулатура, бъбреците, кожата и лигавицата на стомаха. Заедно с това, той  играе важна  роля за съхраняването на нормалната  структура и функциониране  на тези органи. Карнозинът е най-ефикасният подмладяващ агент сред всички известни до момента.

Карнозина се съдържа в големи количества в скелетната мускулатура. Това го прави отлично средство за повишаване на  мускулната  сила и мощ. Карнозина ефективно  предпазва  скелетните мускули от наранявания, повишава мускулната сила и издръжливост и ускорява качественото   възстановяването след  интензивна тренировка. Ако търсите средство за подобряване на силовите постижения, Карнозинът със сигурност ще Ви помогне. Той се използва за увеличаване на мускулната издръжливост, както и на експлозивната сила.

Трявба  да се отбележи, че Карнозинът е многократно по-мощен антиоксидант от витамин Е и някои други антиоксиданти.Тай  предотвратява стареенето, спомага за образуването на колагена и забавя многократно стареенето на кожата и образуването на бръчки. Също така, Карнозина  подмладява  клетките на съединителната тъкан, а също така  благоприятства за оздравителния процес при различни рани и язви. Не на последно място, Карнозина се грижи за вашата нервна система, като предпазва мозъчните клетки от увреждане, тъй като  подбрява микроциркулацията на кръвта в мозъчната тъкан Той подобрява мисловната дейност и концентрацията и се използва при лечението на някои нервни разстройства.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от 1 до 2 пъти на ден с храната. 

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 50  
Антиоксиданти
L-Carnosine (ß-alanyl-L-histidine) 500 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър