Цена: 52.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW2025
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Стремежа да изглеждаме добре, не е просто суетност. Когато погледнете в огледалото и харесате това което виждате, безспорно вашето самочувствие се повишава. А доброто самочувствие е в основата на успеха в много аспекти от живота. Борбата с излишните мазнини може да бъде продължителна, отчайваща и много трудна. За щастие в днешно време, пазара е залят с хранителни добавки, които изгарят подкожните мазнини-поне така твърдят техните производители. Трудното е, да изберете подходящата, работеща добавка.

Now Chitosan e е революционна добавка, която Ви осигурява една изпитана съставка за изгаряне на излишните мазнини. Става въпрос за Хитозан – извлечен от черупките на различни ракообразни. Хитозан е коронован от диетолозите, като един от кралете на добавките за отслабване. Много проведени изследвания, обясняват механизма на действие на Хитозан: Когато Хитозан е извлечен от ракообразните и смлян на фин прах, той притежава  силен положителен заряд. Мазнините имат отрицателен заряд, и когато се свържат с Хитозан в храносмилателния тракт (противоположностите се привличат), автоматично се изхвърлят.

Продукта Chitosan буквално ще опакова излишните мазнини във вашето тяло  и ще попречи на тяхното усвояване.  Хитозан обаче притежава и други ценни за здравето свойства. Онази  част от него , която се усвоява от кръвта, има способността  да намалява нивото на холестерол в организма и прилепвайки плътнопо стените на кръвоносните съдове, възпрепятства неговото наслояване. Също така, Хитозан да спомага за абсорбирането и изхвърлянето на токсините от тялото. Тъй като намалява нивата на холестерола, Хитозан успешно понижава и високото кръвно налягане. 

Хитозан има мощни имуномодулиращи свойства, и подпомага тялото при различни вирусни и простудни заболявания, а също така има и антибактериално действие.  Към формулата на Chitosan, е допълнително прибавен и хром пиколинат. Той притежава способността да регулира и поддържа здравословните граници на кръвната захар, а също така предпазва от натрупването на подкожни мазнини.

Начин на употреба: Приемайте по  една доза от продукта, с всяко хранене. Избягвайте приема на Chitosan, 4 часа преди или след приема на мастно разтворими витамини (A,D,E,K) или лекарства.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър