Цена: 36.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW2630
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Chlorella е хранителна добавка, която съдържа Хлорела – зелено микроводорасло, което става все по – известно, заради лечебните си качества. Водораслото Хлорела  съдържа най-високите  концентрации на хлорофил в света, а също така съдържа и   високи нива на бета-каротен, витамин B12, желязо, РНК и ДНК, както и уникално  количество протеини. Chlorella е незаменим продукт, който ще повиши съпротивителните  сили на организма Ви, и ще съдейства за поддържане на здравословното състояние на всички органи и системи във вашето тяло.

 Хлорела е едноклетъчно зелено водорасло, идващо от  Далечния изток, и е често използвано средство за лечение на редица болестни състояния. Най-често  Хлорелата се  препоръчва за детоксикиране  на тялото от токсични тежки метали, а също така се смята, че това водорасло стимулира  имунната система, понижава високото кръвно налягане и дори предотвратява  рака. Името на Хлорела, идва от високото  количество хлорофил, който това водорасло съдържа  – много повече от което и да било друго растение. Известно е, че Хлорофилът е едно от най-полезните  хранителни вещества, което действа прочистващо на червата, черния дроб и кръвта.

За поддържане на защитните  функции на организма, е необходима чиста кръвоносна система с голямо количество  червени кръвни телца, които да транспортират  кислорода. Прочистващият ефект, който Хлорела има върху червата и черния дроб, помага на кръвта да се освободи от токсините. Чистата кръв гарантира, че метаболитните отпадъци ще се извеждат навреме от тялото и няма да засегнат тъканите и органите. Освен това, Хлорофилът  стимулира функциите на макрофагите и Т-клетките чрез повишаване  на нивата на интерферон. По този начин се повишава устойчевостта на организма и способността   на имунната система да унищожава вредните  нашественици като вируси, бактерии, химикали или чужди протеини.

Най – важната функция, с която е известна Хлорела е нейната  детоксикираща способност, да извежда   отровните вещества от организма. Това е възможно, заради  уникалната структура на клетъчните стени на тези водорасли. Тази структура съдържа   съединения, които се свързват и отстраняват от тялото   тежките метали от рода на кадмий, олово и живак от тялото. Други важни функции на Хлорелата включват подобряване на  състоянието на храносмилателната система и  нормализиране на  кръвната захар в случаи на хипогликемия, когато нейните нива  са твърде ниски. Нормалните нива на кръвна захар са изключително важни  за нормалната дейност  на мозъка, сърцето и за обмяната на веществата.

Начин на употреба: Приемайте 3 таблетки от продукта, дневно с храната.

  
Доза 3 таблетки  
Дози в опаковка 20  
Аминокиселини и макронутриенти
RNA 90 мг  
Витамини
Бетa-Каротен (as pro-Vitamin A 15 mg) 3000 МЕ 60%
Витамин B-12 3 мкг 50%
Други
DNA 8 мг  
Калории 10  
Протеин 2 г 4%
Зелени Храни
Хлорела 3 г  
Хлорофил 60 мг  
Минерали
Желязо 3 мг 17%
Цинк (from Zinc Picolinate) 2 мг 13%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър