Цена: 44.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW2645
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Chlorophyll е хранителна добавка, която Ви осигурява едно от най – полезните за здравето вещества – Хлорофила. Този продукт има антиоксидантно действие и стимулира имунната система. Хлорофила съдържащ се в продукта Chlorophyll, е извлечен от растението люцерна. Хлорофилът е  органично съединение, което се съдържа във всички зелени растения, на планетата, както и в някои зелени водорасли. Това вещество е от първостепенно значение,  за протичане на процеса фотосинтеза, при който растенията усвояват  слънчевата енергия и я използват  за превръщането  на въглеродния диоксид във въглехидрати.

Интересно е да се отбележи, че по  своята химическата  структура,  Хлорофилът удивително наподобява на хемоглобина,  транспортиращ кислорода към тъканите. В тази връзка, Хлорофилът е способен да изпълнява роля,  подобна на тази на  хемоглобина, а именно  да увеличава количеството  на свързания кислород и да  ускорява азотния обмен. Хлорофилът увеличава  хемоглобина в кръвта,  и подобрява кръвообръщението. Осигурява нормалната дейност на сърдечно-съдовата система, прочиства  червата и детоксикира черния дроб от тежки метали, химични токсини и отпадъчни продукти. Също така, Хлорофилът подобрява функцията на белите дробове и матката. Това ценно вещество изпълнява противовъзпалително и регенериращо действие.

Хлорофилът притежава силно изразено антикарценогенно действие. Той ограничава възможността на канцерогенните вещества да се свързват с ДНК, като по този начин забавя и дори предотвратява възникването на ракови клетки, във важни органи и тъкани в цялото тяло. Хлорофилът също така възпрепятства отделянето на плака по стените на артериите, което го прави ефективно средство за превенция на атеросклерозата. Това ценно вещество спомага растежа и регенерацията на клетките и тъканите, а също така транспортира магнезий и спомага за доставянето на кислорода до всички части на тялото. Хлорофила предпазва от   различни състояния на  анемия, като стимулира червените кръвни клетки и снабдяването с кислород.

Хлорофилът е  вещество, което подсилва имунната система. Той може да разпознае и унищожи увредените  клетки с изменена клетъчна обвивка. Стимулирайки имунната система, Хлорофила предпазва организма Ви  от вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Той съдържа  високи нива на витамини A, C и E, което го прави   супер мощен антиоксидант, и му придава противовъзпалителни свойства. Също така, Хлорофила съдържа  витамин К, С, фолиева киселина, желязо, калций, протеини, които са от съществено значение при изграждането и ремонта на червените кръвни клетки и повишаването на имунната ни система.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта, 1-4 пъти дневно.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 90  
Зелени Храни
Органична люцерна (Medicago sativa)(листа) 250 мг  
Хлорофил 100 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър