Цена: 36.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW470
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Когато ежедневно сме подложени на стрес, или водим активен начин на живот, тялото ни се нуждае от максимален прием на витамини и полезни вещества, за да остане в добра форма. Витамините от В групата, често се препоръчват и са подходящи за активни хора, подложени на ежедневен стрес. Now Choline & Inositol е хранителна добавка, която съдържа два от тези важни витамина, а именно Холин и Инозитол. Choline & Inositol не само ще засили дейността на нервната Ви система, но и ще Ви предпази от сърдечно – съдови заболявания.

Холин и Инозитол са витамини, принадлежащи към В групата, като тяхната основна роля е да поддържат доброто здраве на нервната Ви система.  Холинът представлява пряк  прекурсор на ацетилхолин - невротрансмитер, който е  от решаващо значение за здравето и нормалното функциониране на  нервната система, а също така служи и за заздравяване  мускулите. Инозитолът  също е необходим за производството на  ацетилхолин, както и за синтеза на серотонин. Холин и Инозитол играят важна роля за  метаболизма  и поддържат  здрави клетъчните  мембрани.

 Холин се препоръчва на хора, подложени на  интензивни физически натоварвания, нервни изтощения, а също и при  стресови последствия и поражения на периферната нервна система. Той често се използва за лечението на  нервни заболявания, като дистонии, Алцхаймер и други. Холинът е изключително важен  за развитието и дейността на мозъка,още в ембрионалното ни състояние. Това е така, тъй като Холина   подпомага предаването  на мозъчни импулси и повишава способността за запомняне. Заедно с това, Холина поддържа нормалните функции на  черния дроб, като по този начин спомага за  детоксикация на организма от лекарства и отрови.

Инозитолът всъщност представлява  гликозен полимер, който е от първостепенна важност за  правилното формиране на клетъчните мембрани в човешкото тяло. Той е много необходим   за предаването  на импулси между  нервните клетки и за транспортирането на мазнините по цялото тяло. Инозитолът е съединението, което носи най – голямата отговорност  за клетъчното делене. Той има успокояващо действие върху централната нервна система и често се използва при различни нейни заболявания. Също така, Инозитола намалява холестерола и по този начин предпазва от сърдечни заболявания.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта,1-3 пъти дневно с храната.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 100  
Витамини
Холин (Choline) 250 мг  
Инозитол 250 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър