Цена: 42.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW1422
Наличност: В наличност
Разфасовка: 250 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Знаете ли колко важни са за вашето здраве минералите?  Много малко хора осъзнават жизненоважното им значение за целия организъм.  Съществуват над  20 са минерали  и микроелементи, които са изключително   необходими за човешкото здраве. Липсата дори на един от тези биоелементи,  забавя  основни жизнени функции, а също така  предизвиква различни оплаквания и заболявания. Почти всички минерали вземат   участват в процесите на метаболизма  на веществата, контролират количествата и състава на течностите във и извън клетките, осигуряват  правилното функциониране на повечето системи в човешкия организъм - костната, мускулната, кръвоносната, имунната, нервната, храносмилателната и други.

Минералът Хром е незаменима   част от нашата диета.Хромът взема участие при придобиването на енергия, изгарянето на мазнините и изграждането на мускулна маса.Тъй като е почти невъзможно да се храним със здравословна храна, чрез която да си осигурим този важен минерал, е необходимо неговото допълнително набавяне. Now Chromium Picolinate е хранителна добавка, която Ви осигурява достатъчно количество от минерала Хром, в една от неговите форми – Хром пиколинат. Хромът се усвоява най – пълноценно от тялото, именно когато се приема под формата на Хром пиколинат.

Хром пиколинат  е ключов и незаменим минерал, който участва в  производството на инсулин в тялото Ви , нормализира нивата на холестерола, и осигурява синтезата на  мазнините  и протеините. Инсулинът е важен  хормонът, който поддържа в здравословни граници, нивата на кръвната захар в тялото. Хром пиколинат повишава   ефекта на инсулина в организма Ви, а също така улеснява  усвояването на глюкозата,като по този начин спомага за подобряване на  кръвообръщението  и регулирането  на кръвната захар. Недостигът  на хром пиколинат може да причини завишаване  на триглицеридите и холестерола в кръвта Ви, което причинява  атеросклероза, поява на умора и неправилна обмяна  на аминокиселините.

Хромът пиколинат взема участие в производството на енергия, в редуцирането  на мазнините и в изграждането на мускулна маса. Той спомага да се намали телесното тегло,  като с негова помощ на мястото на изгорените излишни мазнини се изгражда мускул. Намаляването на излишните мазнини и увеличаването на чистата мускулна маса са само част от положителните качества, които Хром пиколинат притежава. Той също така е от първостепенно значение  за профилактиката на захарния диабет и сърдечно-съдовите заболявания, а също така забавя процесите на стареене. Тъй като с напредване на възрастта, количеството на Хром  в организма намаляват, е необходим допълнителният му прием. Chromium Picolinate е идеалният продукт, за поддържане на оптималното количество Хром в тялото Ви.

Начин на употреба: Приемайте по 1 доза от продукта с всяко хранене.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 250  
Хром (from Chromium Picolinate) 200 мкг 170%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър