Цена: 65.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3216
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Предлагаме Ви един чудесен продукт за стимулиране на имунната система. Now Colostrum е хранителна добавка, която е изключително подходяща за хората боледуващи често, а също така за всички желаещи да подобрят цялостното си здравословно състояние. Продукта  Colostrum съдържа Коластра. Както знаете, това е първата млекоподобна субстанция, която се отделя от млечните жлези на кравата, за да осигури на новороденото антитела и вещества, които ще го предпазят от болести в тази крехка възраст. Някои хора наричат коластрата извор на живота и младостта, и това не е случайно. Коластрата е изключително богата на всякакви полезни вещества.

  Коластрата е мощно, богато на хранителни вещества „първо мляко”, което майките произвеждат веднага след раждането. То осигурява богата  смес от жизненоважни белтъци, антитела, антиоксиданти, имуноглобулини, фактори на растежа, витамини, минерали, ензими и аминокиселини . Подходящо преработената коластра, каквато е и Colostrum, съдържа над тридесет и седем мощни имунни фактора. Освен това коластрата съдържа осем фактора на растежа, които подпомагат подмладяването и възстановяването на организма чрез засилване синтеза на човешкия хормон на растежа.

Продукта Colostrum съдържа голямо количество  полезни вещества, най-важните от които са: имуноглобулини , които Ви предпазват от болести и вируси;  лактоферини , които предпазват от вируси, сриващи  имунната система като СПИН и  ракови образувания;  пролин полипептиди , които стимулират  имунната система;  витамини, предимно от В групата. Най – общо казано коластрата подсилва имунната система, спомага за редуциране на подкожните мазнини, а също така има силно изразено  противогъбично, антибактериално и противовирусно действие.

Коластрата се грижи и за вашата нервна система, като се  бори  с депресията и подобрява настроението. Намалява и облекчава алергичните състояния   и регулира нивото на  кръвната захар . Коластлрата също така подмладява кожата и мускулната тъкан, а освен това поддържа здравето на ставите и хрущялите.  Подпомага поддържането на нормалната  стомашно-чревна флора, спомага  заздравяването на рани и възстановяването след травми. Не на последно място, коластрата  повишава издръжливостта и работоспособността Ви, и вашия жизнен тонус.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта, 1-2 пъти на ден.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 120  
Аминокиселини и макронутриенти
Dried Bovine Colostrum 500 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър