Цена: 40.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3184
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

 

Now CoQ10 е хранителна добавка от категорията на антиоксидантите. Съдържа 100% естествена транс изомерна форма на Коензима  Q10, произвездена по специална технология на ферментация. Този продукт има действието на мощен антиоксидант, който ще забави процесите на стареене и ще Ви даде прилив на енергия и тонус. Освен това, формулата на CoQ10 се грижи за здравето на сърдечно – съдовата Ви система. Не съществува диета, която да осигури достатъчен внос на Коензим Q 10. Ето защо, понякота е необходим допълнителен прием на  Коензим Q 10, под формата на хранителни добавки, каквато е и CoQ10.

Коензим Q10 представлява  витаминоподобно вещество, което се  синтезира се в черния Ви дроб. Неговата главна функция е да  подпомага преобразуването на храната в енергия. Коензим Q10 се намира почти във всяка клетка във вашия организъм. Но не само това – този коензин подпомага  клетките да произвеждат субстанция, наречена аденозин трифосфат. Аденозин трифосфатът е изключително необходим на всички клетки, тъй като той ги снабдява с нужната енергия. Това става чрез митохондриите. Митохондриите са наречени още ‘’електроцентралата ‘’ на всяка клетка в тялото. Това е така, защото  те използват  коензим Q 10 за покриване и стимулиране на своите енергийни нужди. Редица изследвания доказват, че Коензим Q10, подпомага сърцето, чрез повишаване на енергийния поток в клетките. Така се предотвратява образуването на кръвни съсиреци.Това предпазва от атеросклероза, високо кръвно налягане, инсулти и инфаркти.

Коензим Q 10 също така,изпълнява една много важна функция.Той е  мощен антиоксидант, който е изключително необходим на вашето тяло. Това е така, тъй като  антиоксидантите се борят със свободните радикали в тялото. Тези съединения   са вредни отпадъчни продукти от различни метаболитни процеси. Свободните радикали увреждат ДНК, мембраните на клетките, и дори могат да причинят клетъчна смърт. Освен това, свободните радикали ускоряват процеса на стареене и причиняват редица здравословни проблеми, като сърдечно – съдови заболявания и рак. Антиоксидантите, какъвто е Коензим Q 10, неутрализират вредното действие на свободните радикали и предотвратяват някои от щетите, които могат да Ви нанесат те.

Начин на употреба : Приемайте по 1-3 капсули  от продукта, дневно с храната.  

 

 

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Coenzyme Q10 (CoQ10) 30 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър