Цена: 50.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3192
Наличност: В наличност
Разфасовка: 50 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Now CoQ10 50 мг + Витамин Е суплемент, който Ви предлага комбинация от Коензим Q10, витамин Е и селен. Благодарение на тази формула, Вие получавате цели три мощни антиоксиданта на ваша страна. Те ще Ви помогнат да се чувствате и изглеждате по – млади, ще Ви защитят от редица заболявания и ще подобрят общото Ви здравословно състояние.

Поради различни фактори, концентрацията на Коензим Q10 в кръвта намалява – особено с възрастта. Този процес може да причини различни заболявания, затова е необходимо допълнителното набавяне но този важен Коензим. Тъй като е почти невъзможно да си осигурите Коензим Q10 само чрез храната, Ви е необходима хранителна добавка, която ще Ви го набави, и каквато е CoQ10 50 мг + Витамин Е.

Коензим Q10 е мощен антиоксидант, който е мастноразтворим. Неговата структура е подобна на тази на витамините и се синтезира в черния дроб. Коензим Q10 спомага всяка клетка във вашия организъм да синтезира Аденозин трифосфат. Това е съединението, което клетките Ви използват за енергия.Този коензим участва в преобразуването на приетата храна в енергия, като неговата концентрация е най – висока в митохондриите. Коензим Q10 подобрява кръвообръщението, като по този начин Ви предпазва от заболявания на сърдечно – съдовата система. Освен това, той е мощен антиоксидант, който ще повиши защитните сили на организма Ви и ще забави стареенето. Не на последно място, Коензим Q10 има свойството да засилва обмяната на веществата и може да съдейства за намаляване на телесното тегло.

Както вече беше споменато, формулата на CoQ10 50 мг + Витамин Е е обогатена с витамин Е и селен. Тези три антиоксиданта отлично се комбинират и допълват в борбата със свободните радикали. Витамин Е, е силно профилактично средство, което може да Ви предпази от различни болести, като се започни от бръчките на лицето и се стигне до рака и сърдечните заболявания. Селенът пък, безпогрешно се справя с най – агресивните свободни радикали и предпазва тялото Ви от вредни токсини и метали. Той е необходим на всеки който е подложен на силен стрес или е предразположен към хипертония и висока кръвна захар. Чрез тези три антиоксиданта, Вие ще получите най – добрата и сигурна защита за вашия организъм.

Начин на употреба: Приемат се 1 до 3 капсули от CoQ10 50 мг + Витамин Е дневно.

 

  
Доза 1 драже  
Дози в опаковка 50  
Антиоксиданти
Coenzyme Q10 (CoQ10) 50 мг  
Витамини
Витамин Е 30 МЕ 100%
Минерали
Селен (Selenium) 70 мкг 100%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър