Цена: 44.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW1273
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Калцият е най-широко разпространеният минерал в човешкото тяло и е жизненоважен за правилното му функциониране. Приемането на достатъчно количество калций е важно за изграждането и поддържането на здравината на  костите Ви. От нивото на Калций, зависят функционирането на клетките, съсирването на кръвта, мускулните контракции и  предаването на нервни импулси. Now Coral Calcium е хранителна добавка, която Ви осигурява 350 милиграма Коралов калций в доза. Това е високоефективна, биодостъпна форма на минерала Калций.  Кораловият калций произхожда от кораловите колонии в морските води.

 Кораловият калций се извлича от  калциеви източници като черупките на стриди или варовиковите скали. Той съдържа съдържа основно калциев карбонат, минимални количества магнезий и изключително богата комбинация от различни други богат  остатъчни минерали, които също са от изключително голямо значение за здравето на костите и зъбите, а също така  осигуряват  оптимална  ензимна активност в тялото. Калцият, който  постъпва с хранителните продукти и водата, като правило е биологически слабо активен. Важно предимство на Кораловия калций, който Coral Calcium Ви доставя  е неговата биодостъпност.

Какви са ползите от Кораловия Калций? Кораловият калций създава в организма алкална среда, като по този начин поддържа  алкално-киселинното равновесие. Доказано е, че алкалната среда има изключително голямо  значение за нормалното функциониране на клетките, а също така и на  целия организъм. Трябва да се отбележи, във връзка с това свойство на Кораловия калций, че раковите клетки не могат да съществуват в алкална среда. Това узначава, че Кораловият калций изпълнява и противоракови функции. Коралов калций може да спомогне за стимулиране  на растежа на костите – костната тъкан се изгражда с участието на Коралов калций. Доказано е, че той може да подобри растежа на костите с 36%.

Смята се, че Коралов калций  притежава способностите на мощен  антиоксидант. Антиоксидантите са ключов и първостепенен фактор за  здравето Ви. Когато клетките използват кислород за производство на енергия, те отделят токсични отпадъчни   вещества, наречени свободни радикали, които могат да навредят на  здравите клетки. Антиоксидантите се прикрепват към свободните радикали и ги разрушават, като по този начин предпазват клетъчните струкутри, тъканите и органите от увреждане.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта, 2-3 пъти дневно с храна и вода.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 100  
Калций (от фосилизиран коралов калций) 350 мг 35%
Фосилизиран Коралов Калций 1000 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър