Цена: 82.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW2811
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Инфекциите на пикочните пътища са едни от най – често срещаните. В най – голяма част от случаите, тези инфекции се причиняват от бактериите Е – коли. Почти винаги, пикочните инфекции се лекуват чрез антибиотици. Представяме Ви Now D-Mannose – хранителна добавка, която няма нищо общо с антибиотиците, но може ефективно да Ви помогне да се справите с пикочните инфекции. Предназначението на този продукт е да прочисти пикочния мехур от болестотворни бактерии и други вредни частици, и да осигури пълноценна грижа за здравето на уриналния тракт.

D-Mannose дължи своето благотворно действие върху уриналния тракт, на съставката си Д-Маноза. Д-Манозата представлява проста захар, която се среща в естествен вид в ябълките, прасковите,червените боровинки, ягодите малините, къпините и някои билки. Д- манозата се отделя извън тялото, като преминава през бъбреците, пикочния мехур и пикочните пътища. Тя не се натрупва в тялото и не може да повлияе на нивото  на кръвната захар. Д-Манозата участва в редица  клетъчни функции в сравнение с другите основни захари, и нейният  недостиг  може да доведе до множество здравословни проблеми.

Най – важната функция на Д-Манозата е, нейното лечебно действие върху пикочните пътища. Как точно помага Д-Манозата, при пикочни инфекции? М-манозата се прикрепя към бактериите много по - силно, отколкото самите те се прикрепт към  клетките  в пикочния мехур и уринарния тракт. Когато приемаме добавки с  Д-Маноза, каквато е и D-Mannose ,почти цялото количество се отделя в урината чрез бъбреците. Преминавайки през цялата пикочна система, Д-Манозата  обхваща  всички намиращи се там бактерии, така че те вече да не са в състояние  да се прикрепят към вътрешната стена на пикочния  мехур  и в уриналния тракт. Ето как, бактериите се отмиват изцяло при  уриниране.

Тази функция на Д-Манозата е много важна, тъй като  спомага за поддържането на здрава пикочна система. Хора със здрав пикочен мехур обикновено имат достатъчно количество Д-Маноза в урината си. Вашият  организъм усвоява само малки количества Д-Манозата. Голяма част от нея веднага се отделя чрез  урината и участва в  естествения процес на пречистване на организма. Ако прибавите  допълнително количество Д-Маноза в хранителния си режим , по е естествен начин ще  поддържате нормалната   функцията на пикочния тракт.

Начин на употреба: Приемайте 3 капсули от 1 до 3 пъти на ден. Да се приема с вода или нискозахарни сокове

  
Доза 3 капсули  
Дози в опаковка 40  
Други
Въглехидрати 1.5 г <1%
Захар 1.5 г  
Калории 6  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър