Цена: 39.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3090
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Ежедневния стрес на който сме подложени, психическото напрежение и естествено напредналата възраст, отслабват ефективната работа на нервната ни система.Това може да доведе до трудност при концентрацията, забравяне и нарушена умсвена дейност. Разбира се, има начин да обърнете и преодолеете този процес.  Now DMAE е хранителна добявка, създадена именно с целта да стимулира нервната система. Благодарение на този продукт, Вие ще подобрите своята умствена дейност, а също така възможността си за запаменяване, концентрация и фокус. Също така, този суплемент ще забави процесите на стареене на мозъчните клетки, и свързаните с тях процеси на отслабване на паметта.

Главната активна съставка на DMAE е диметиламиноетанола. Диметиламиноетанол е естествен мозъчен стимулант, който се синтезира  в човешкия мозък, и е пряк  предшественик на ацетилхолина (важен невротрансмитер), който пък е необходим за предаването  на мозъчните импулси. Ацетилхолинът е основният химически преносител на мисълта и паметта. Този уникален  медиатор е изключително важен, както за съхранението, така и за извличането на информацията от паметта,  и е  от голяма важност за концентрацията. Той играе и значима роля при координацията на мускулите. Дефицитът на ацетилхолин е пряко свързан със понижаване на способностите  на паметта и намаляване на  познавателни способности.

ДМАЕ е също така и прекурсор на холина. Диметиламиноетанола лесно преминава преградата между мозъка и кръвта и стимулира повишаването на нивото на хлора в мозъка. Това може да спомогне за  повишаване на  синтеза  на ацетилхолин. Диметиламиноетанола  е  вещество с ключово значение, от което мозъчните клетки синтезират холин при нужда. Намалението на съдържанието на холин в мозъка с напредване на възрастта,  е една от причините за развитие на деменциите и болестта на Алцхаймер.От в сичко казано до тук, може да направим обобщение, на полезните качества, които суплемента DMAE притежава -  подпомага умствената дейност - мислене, памет, внимание, концентрация.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта, 1-3 пъти дневно с храната.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 100  
Други
DMAE (dimethylaminoethanol) 250 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър