Цена: 56.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3092
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Според научно изследване, много голяма част от населението на планетата, страда от различни видове депресия и негативни промени в настроението. Депресията може сериозно да попречи на нормалния Ви начин на живот. Обикновено, при наличие на такъв проблем, повечето хора се обръщат към синтетичните антидепресанти, които помагат, но носят след себе си редица отрицателни ефекти и водят до пристрастяване. Now DOPA Mucuna е натурална хранителна добавка, която ще Ви помогне да преодолеете депресията и да контролирате настроението си, без да има отрицателни странични действия, или да доведе до пристрастяване.

Този продукт съдържа стандартизиран екстракт от Mucuna pruriens, или Макуна Кавча. Представлява увивно растение, което е използвано векове наред с лечебни цели. Използват се предимно семената на растението. Мукуна Пруриенс е билка, която е най-богатият натурален източник на Л-Допа - аминокиселина, която се превръща в допамин. Л–Допа е най – бързият прекусор на допамин. Допаминът е важен невротрансмитер в мозъка. Допаминът е отговорен за редица важни функции в човешкия организъм. Колебанията в нивата му могат да доведат до по-сериозни болестни състояния - неврологични, психични, свързани с моториката. Най – вече се вързва с доброто настроение и повишената мотивация.

 Както беше вече споменато,  L-dopa се използва за образуването на допамин, важно химическо вещество в мозъка, отговорно за настроението, сексуалната активност и движенията. Изследвания показват, че Л-Допа ,  стимулира повишаването на  съдържанието на допамин в кората на мозъка. Знаейки главните функции на допамина, можем да направим извода, че продукта DOPA Mucuna  може да Ви помогне да се чувствате значително по  активни  и млади, а също така може да Ви послужи като средство за постигане на увереност и мотивация. Л Допа може да помогне, и се използва като помощно средство за облекчаване на състоянията свързани с болестта Паркинсон, а също така  подобрява качеството на съня.Може би едно от най – ценните качества на Л-Допа е способността му да стимулира производството на растежния хормон, който е от изключително значение за пълноценното възстановяване след физическо натоварване.

Начин на употреба: Приемайте в ранните часове на деня от 1 до 2 капсули с храната.

  
Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 45  
Аминокиселини и макронутриенти
L-DOPA 120 мг  
Билки
Velvet Bean Extract (Mucuna pruriens) (Seed) (min. 15% L-DOPA) 800 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър