Цена: 31.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW483
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Недостигът на витамин В3, или още известен като Ниацин, може да доведе до нарушения в работата както на храносмилателната система, така и на нервната система, а също така забавяне на метаболизма и различни кожни раздразнения. Ето защо, не бива да се допуска дефицит на този изключително важен витамин. Now Flush-Free Niacin е хранителна добавка, която ще Ви осигури достатъчен прием на витамин В3, като по този начин ще предпази нервната и храносмилателната Ви система от заболявания, а също така ще поддържа нормалната дейност на сърдечно  - съдовата Ви система.

Flush-Free Niacin е продукт, който Ви доставя витамин В3 – Ниацин във неговата специална форма - Инозитол Хексаникотинат.  Другите форми на Ниацина, причиняват кожни раздразнения и чувство на изтръпване при техния прием. Ето защо, е създаден Flush-Free Niacin. Този суплемент няма да предизвика изброените, неприятни странични ефекти, защото Ви дава една изключително стабилна форма на витамин В3, която е високоефективна и превъзхожда в голяма степен останалите форми на този витамин.

Витамин В3 взема активно участие в метаболизма на въглехидратите и мазнините, като по този начин осигурява енергия на тялото, необходима за неговото нормално функциониране. Този витамин,  значително подобрява кръвообръщението и циркулацията на кръвта, а също така намалява повишения холестерол и нивата на триглицеридите. По този начин, витамин В3 предпазва сърцето от сърдечен удар и намалява риска от претърпяване на нов удар, при хора с инфаркт. Витамин В3 подпомага  функциите на храносмилателната система и предпазва нервната система от възникването на някои заболявания.

Ниацин е много важен витамин, за хората които спортуват, защото той може да съдейства за повишаване на енергията в тялото, а от там за увеличаване на силата и издържливостта. Този витамин е ключов участник в синтезата на полови хормони , а също така на кортизол, инсулин и тироксин. Витамин В3, поддържа кожата в перфектно здравословно състояние и може да спомогне за намаляване и облекчаване на пристъпите на мигрена.

Начин на употреба: Приемайте по  2 капсули от продукта на ден с храната.

  
Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 45  
Витамини
Inositol (from 640 mg of Inositol Hexanicotinate) 135 мг  
Niacin (from 640 mg of Inositol Hexanicotinate) (Vitamin B-3) 500 мг 2500%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър