Цена: 40.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW1540
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Вашето  тяло, както всичко друго  в природата, трябва да поддържа своя  химичен баланс.Този баланс се определя  от нивата на различните минерали в организма, и най – вече  от съотношението им. Количеството  на всеки минерал в организма Ви, оказва влияние върху всички други. Ето защо, ако един минерал не е  в равновесие, нивата на всички минерали се променят. Необходимо е това да се коригира  навреме, в противен случай в организма Ви настъпва  неравновесие, водещо  до редица  заболявания. Въпреки, че минералите са малка част от общото Ви тегло, те са от определящо  значение за много функции на тялото, като включително пренасянето на кислород, функционирането  на нервната система, растежа,  ремонтът и възстановяването  на тъканите и костите.

Тъй като консумирането на здравословна храна, богата на минерали, трудно се постига, е необходимо тяхното допълнително набавяне. Минералите, които Вие прибавяте към хлранителния си режим, винаги трябва да се вземат в балансирани количества. В противен случай те няма да са ефикасни, а понякога могат да бъдат и вредни. Now Full Spectrum Mineralsе  специално  формулиран продукт, който комбинира всички необходими за човешкото здраве минерали, в чудесно  балансирани количества. Приемът на Full Spectrum Mineralsе, съдържащ пълен спектър от минерали, в подходящи количества, Ви гарантира подобряване на цялостното здравословно състояние на тялото Ви.

Минералите се разделят на  две групи: макроминерали и микроминерали или микроелементи. Към макроминералите спадат калций, магнезий, натрий, калий и фосфор. Те са нужни на организма Ви  в големи количества, за разлика от микроелементите. Въпреки че микроелементите са необходими в много малки количества, те са изключително важни за вашето здраве. Микроелементи  бор, хром, мед, германий, йод, желязо, манган, молибден, селен, силиций, сяра, ванадий и цинк. Някои минерали действат като мощни антиоксиданти, които неутрализират вредното действие на свободните радикали. По този начин Ви предпазват от  преждевременно остаряване и болести като рак, сърдечни заболявания и други клетъчни увреждания.

Минералите действат  във вашият организъм, като активатори на ензимите. Те спомагат за нормализирането и поддържането на нормалните граници на химичния баланс и протичането на всички процеси в тялото ни. Вашият организъм има безспорно голяма нужда  от минерали, за да е в състояние да  поддържа  здравословното състояние на костите си , на кръвта, на телесните течности, на  нервната  система и на обмяната на веществата. Минералите са жизненоважни за поддържане здравето и подпомагане дейността на вашите  органи, а също така за производството  на енергия, и за регенерацията и възпроизводството на всички клетки.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка от продукта с храната.

  
Доза 2 таблетки  
Дози в опаковка 50  
Аминокиселини и макронутриенти
Глутаминова киселина 5 мг  
Витамини
Витамин Д 200 ME 50%
Минерали
Ванадий (Vanadium) 50 мкг  
Калций 1 г 100%
Неорганична мед 1 мг 50%
Селен (Selenium) 50 мкг 71%
Хром (Chromium) 100 мкг 83%
Манган 5 мг 250%
Цинк 22.5 мг 150%
Молибден 50 мкг 67%
Магнезий 500 мг 125%
Калий (from Potassium Chloride) 99 мг 3%
Желязо 20 мг 111%
Бор 3 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър