Цена: 36.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW87
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

NOW GABA е хранителна добавка под формата на 100% чиста пудра. Този суплемент има  успокояваш ефект, благодарение на което ще Ви помогне да се отпуснете, ще облекчи вашата напрегнатост и ще стимулира ефективната Ви релаксация. GABA  е  хранителна добавка от категорията на аминокиселините, която е изключително добър избор за тези от Вас, които изпитват тревожност поради стрес или тези, които не успяват да релаксират ефективно. 

GABA  ще Ви достави важната неесенциална аминокиселина  от GABA (Gamma-Aminobutyric Acid). Тази аминокиселина се произвежда  предимно във вашият мозък и очите. GABA Powder ще Ви  достави естествено срещащата се L-форма, на GABA, която се съдържа в храната и във вашето  тяло. 

Аминокиселината GABA  е естествен инхибиторен невротрансмитер  ЦНС. Тя значително  подобрява усвояването на глюкозата и окислително-редукционните процеси в невроните. При внасяне на GABA в организма, тя спомага за  засилването  на мозъчното кръвообращение. В резултат на това се подобряват мисловният Ви  процес, паметта, психическата и двигателната Ви активност и  вестибуларните функции. 

Доказано е, че аминокиселината GABA спомага за редуциране на стреса; подобрява качеството на съня; повишава енергийните нива; намалява  телесните мазнини; подобрява сексуалната активност . GABA повишава по естествен начин нивата на растежния хормон, без странични ефекти, каквито биха Ви причинили другите подобни суплементи. В резултат на това, тя е и подходящо средство да повишаване на мускулната маса.

Как функционира тази аминокиселина? GABA работи по същия начин като традиционните успокояващи  медикамен, но без опасност  за пристрастяване. Когато сте подложени  на стрес, тревожност или хиперактивност, GABA се свързва със специални  центрове в мозъка Ви. Тя може да помогне и за ниското желание за секс -  ако то е причинено от стрес, хипертония, поради напрежението в стените на кръвоносните съдове и при  епилепсия. 

Начин на употреба: Като диетична добавка, приемайте ¼ изравнена чаена лъжица веднъж или повече пъти дневно, според вашите нужди, за предпочитане на празен стомах.

 

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 100  
GABA 500 мг  
Витамини
Vitamin B6 (Pyridoxine HCl) 2 мг 100%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър