Цена: 52.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW GliSODin 100 mg 90 капсули
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Нормалните метаболитни процеси протичащи във вашето тяло, водят до отделянето на вредни съединения наречени свободни радикали. Те имат токсично и вредно въздействие върху вашия организъм. Могат да увредят както отделни клетки, така и цели органи от вашето тяло.За да се предпазите от тези вредни съединения, са Ви нужни мощни антиоксиданти. Точно такъв силен антиоксидант Ви осигурява формулата  на Now GliSODin. Този уникален продукт съдържа  екстракт от пъпеш, богат на вещество наречено Супероксид  Дисмутаза . Това е единствената доказана ефективна форма на орално приемане на това вещество, което е един от най – ефективните антиоксиданти.

Супероксид  Дисмутаза е ензим или протеин, който неутрализира вредното действие на свободните радикали. Тъй като с възрастта тялото Ви намалява способността си да произвежда това вещество, е необходим неговият допълнителен прием. GliSODin е хранителната добавка, която ще Ви осигури достатъчно количество от Супероксид Дисмутаза, за да сте спокойни, че тялото Ви получава сигурна антиоксидантна защита.

Супероксид  Дисмутаза предпазва вашите клетки от стареене и ускорява тяхната регенерация. Ето защо, този продукт Ви предоставя качествена  защитата  от редица  заболявания, причинени от свободните радикали като артрити, колити, мускулна дегенерация, сърдечно – съдови заболявания и някои видове рак. GliSODin може да предпази  пази тялото Ви  от дългосрочните  вреди, свързани с тютюнопушенето и радиация. Пушенето и радиацията допълнително увеличават вредата от свободните радикали, възникващи вътре в тялото.

 Тютюнопушенето е една от основните причини за рак на белия дроб и други смъртоносни болести.Радиация отслабва имунната система, което прави организма податлив на инфекции. Супероксид Дисмутаза ще засили съпротивителните сили на организма Ви, а също така притежава антибактериално и противовирусно действие.

Трябва да се отбележи,че формулата на GliSODin съдържа специална протеинова матрица. Тази матрица освен веществото Супероксид  Дисмутаза, съдържа и пшеничен протеин. Неговата роля е да предпази този антиоксидант от разрушаване, вследствие на действието на ензимите и киселините в стомаха. Това гарантира пълноценното усвояване и високата ефективност на този продукт.

Начин на употреба: Приемайте по  1 капсула от продукта, 1-3 пъти дневно с храна.

 

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 90  
GliSODin® [Superoxide Dismutase/Gliadin Complex (GliSODin®) 100 мг  
Зелени Храни
Пшеница (Wheat Grass) 250 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър