Цена: 110.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3243
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Костната система, заедно със ставите и хрущялите, е може би най – пренебрегваната част от организма, по отношение на поддържане на здравето. Ако се замислите, именно тази система се натоварва най – много. Ежедневните ни дейности зависят от здравето на костите и хрущялите, а с течение на времето тяхната здравина  и еластичност значително намаляват. Особено при хората подложени на системно физическо натоварване, този процес е още по – ускорен. Now Glucosamine & Chondroitin e хранителна добавка, създадена точно с тази цел – да поддържа здравето на вашите стави и хрущяли, за да можете да сте винаги във форма. Този продукт е създаден по най – новите революционни технологии, което го прави изключително висококачествен и ефективен. Glucosamine & Chondroitin съдържа две доказали се съставки, в областта на възстановяването и поддържането на ставите и хрущялите.

Глюкозаминът е естествена съставка на здравата  хрущялна  тъкан. Той играе изключително важна роля при изграждането на хрущялите, а също така  действа като уплътнител на ставните връзки. Глюкозамина представлява специфичен  аминозахар,  който е известна със способността си да помага за образуването и възстановяването на хрущяла. Глюкозаминът допринася до голяма степен, за оздравяването  на пострадали стави, сухожилия, хрущяли и меки  тъкани. Глюкозаминът е се състои от глюкоза и от аминокиселината глутамин. С течение на годините,  производството на глюкозамин в организма намалява. Това е главната причина, поради която хрущялите губят своята еластичност. Това причинява  подуване, болка, скованост и се развиват остеоартрози. Глюкозаминът намалява  загубата на покривната хрущялна тъкан на ставните повърхности, благодарение на което ефективно намалява отока, възпаленията и болката в ставите при остеоартрози.

Хондроитинът е една от жизненоважните съставки  на съединителната тъкан и играе основна роля за  изграждането и поддържането на хрущяла. Неговата най – важна функция е да блокира  навлизането на хранителни вещества и вода в  сухожилия и в ставите, когато те  са възпалени. Едновременно с това, той допуска навлизането на полезните вещества. Това е едно наистина незаменимо свойство  на хондроитинът, тъй като по принцип съединителната тъкан няма добро кръвоснабдяване. Благодарение на тази функция  на хондроитина, заздравяването на заболелите стави и сухожилия става много по – бързо и ефективно. Редица изследвания доказват, че хондроитинът спомага и ускорява зарастването на костите при различни фрактури, а също така с помага за пълноценното  възстановяване на ставите при заболяване от остеоартрит.

Начин на употреба: Приемайте по 1-2 таблетки  от продукта, дневно с храната.

Състав:

  
Доза 2 таблетки  
Дози в опаковка 60  
Други
Въглехидрати 2 г <1%
Калории 10  
Минерали
Натрий 110 мг 5%
Калий (from Potassium Chloride) 245 мг 7%
Стави и хрущяли
Глюкозамин сулфат 1500 мг  
Хондроитин сулфат 1200 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден


 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър