Цена: 56.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW93
Наличност: В наличност
Разфасовка: 90 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Now Glutamine e хранителна добавка от категорията на аминокиселините, която ще Ви помогне да се възстановите пълноценно след тренировка, ще спомогне за регенерирането на мускулната Ви тъкан, ще покачи мускулната Ви маса, ще стимулира синтеза на растежния хормон и не на последно място ще стимулира имунната Ви система. Glutamine е изключително подходящ за активно спортуващите хора, тъй като негова единствена активна съставка е глутаминът.

Глутаминът е аминокиселината с най – високо съдържание във ващето тяло и съответно в мускулите Ви. Неслучайно той е наричан още ‘’кралят на аминокиселините ‘’. Защо глутаминът е толкова важен при усилено занимание със спорт? Това е така, защото тази аминокиселина е основният преносител на водород за мускулните клетки. Също така, глутаминът стимулира производството на хормона на растежа и играе важна роля в белтъчния метаболизъм. Това прави Glutamine, една наистина необходима хранителна добавка за всеки бодибилдър.

 Глутаминът е важен предшественик и спомага за производството  на други аминокиселини, както и на глюкоза, която е необходима за енергията във вашето тяло. Всички клетки на вашите бъбреци, имунна система и тънко черво, съдържат изключително високи нива на глутамин. Аминокиселината глутамин, взема активно участие в  производството на глутатион - най-мощния антиоксидант във вашето тяло. Това обуславя нормалното  функциониране на имунната Ви  система. 

Друго важно свойство на глутамина, а съответно и на суплемента Glutamine е, че той спомага и за възстановяването на мускулния гликоген. Глутаминът съставлява повече от половината от съдържанието на аминокиселини в мускула. Тъй като мускулът  изгаря аминокиселините си, нивото на глутамина спада след тренировка. Когато изгуби глутамина си, мускулната клетка губи вода и бързо се дехидратира. Това води до катаболно състояние на мускула, което е крайно неприятно за всеки бодибилдър, а с приема на  Glutamine, това може да бъде избегнато.

Благодарение на Glutamine, Вие ще можете ефективно  да се възстановите  след интензивна тренировка. Освен това, Glutamineще   намали  напрежението и болката в мускулите и ще съдейства за  повишаване  протеиновия синтез и задържането на азот в организма Ви. Тази негова функция ще Ви помогне да натрупате мускулна маса, тъй като благодарение на съдоразширявашото действие на азота, мускулите Ви ще са оптимално подхранени.

Начин на употреба: Преди, след тренировка и вечер преди сън. През деня с храната.

  
Доза 2 таблетки  
Дози в опаковка 45  
Аминокиселини и макронутриенти
Glutamine 3 г  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър