Цена: 55.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW Heart Support 60 таблетки
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Сърцето е онзи орган във вашето тяло, който работи всеки ден, час и секунда, без да спира дори когато Вие сте в покой. Ето защо, сърцето се нуждае от допълнителна грижа, за да може да функционира нормално. Now Heart Support е хранителна добавка, която е създадена в подкрепа на сърцето. Този продукт спомага за подсилване на сърдечно-съдовата система и дейността на сърцето. Освен това, осигурява енергия за този важен орган и мощна антиоксидантна защита. Формулата на Heart Support съдържа съставки като коeнзим Q10 и алфа-липоева киселина, екстракт от чесън и други билкови екстракти, както и л-карнитин и витамини от В комплекса.

Коензим Q 10 е витаминоподобно вещество, което се произвежда в черния дроб. Този коензим  подпомага  преобразуването на храната в енергия. Коензим Q 10 се намира почти във всяка клетка в организма и подпомага тези клетки да произвеждат съединение , наречено аденозин трифосфат. Аденозин трифосфатът е изключително необходим на всички клетки за енергия, включително и на сърдечния мускул.  Редица изследвания доказват, че Коензим Q 10, подпомага сърцето, чрез повишаване на енергийния поток в клетките. Така се предотвратява образуването на кръвни съсиреци. Коензим Q 10 също така, е и мощен антиоксидант. Антиоксидантите са изключително важни, защото неутрализират  свободните радикали в тялото. Свободните радикали ускоряват процеса на стареене и причиняват редица здравословни проблеми, като сърдечно – съдови заболявания и рак.

Алфа липоевата  киселина, също е известна като силен  антиоксидант.  Доказано е, че Алфа-липоева киселина осигурява  защита срещу застаряването на мозъка, намаляване на паметта, инсулти, сърдечни заболявания и други. Освен това, тя участва в процесите на превръщане на глюкозата в гликоген, като по този начин осигурява енергия за всички важни мускули в тялото Ви, включително и за сърдечния мускул. Чесънът от своя страна, притежава не само антиоксидантни, но и  имуномодулиращи свойства.  Той  значително намалява   стойностите на триглицеридите мазнинитеи на общия холестерол в кръвта , като едновременно с това увеличава нивото на  добрия  холестерол. Такава е и ролята му в продукта Heart Support – да предпазва сърцето от редица заболявания.

Формулата на Heart Support  включва също така някои витамини от група В, които са изключително важни за поддържане на здравето и  нормалното протичане на процесите във вашето  тяло .Тази смес от витамини, подпомага организма, при превръщането на хранителните вещества в енергия, необходима за нормалната сърдечна дейност. Тези витамини, също така  спомагат за емоционалната стабилност. В този продукт  е добавена и аминокиселината Л-карнитин, чиято основна функция е да  подпомага вашето  тяло да произвежда повече енергия, особено по време на  физическо натоварване.

Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка от продукта, 1-2 пъти дневно с храната.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър