Цена: 77.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3155
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Вашите стави и хрущяли, както и цялото Ви тяло, търпят редица изменения с годините.За съжаление след 25-годишна възраст ставите Ви  започват да остаряват и да се износват. Трудно могат да се определят точните причини за това - при някои хора, този процес  настъпва с по-бързи темпове, а при други – с по-бавни. Като цяло, ставното и хрущялното  износване може да се дължи на особености на анатомията на отделния индивид, а най – вече  на особености в състава на самия хрущял. Най-честата причина за износването на ставите е неправилното и прекалено натоварване на опорно-двигателния апарат. Някои профилактични мерки биха позволили на ставите Ви да останат здрави по-дълго време.

Now Hyaluronic Acid е хранителна добавка, осигуряваща здравето на ставите и хрущялите, а също така облекчаваща състоянията свързани с остеопорозата и ревматизма. Хиалуроновата киселина представлява  един от най-разпространените мукополизахариди / глюкозамингликани /,  които се синтезират  от всички живи  организми. Хиалуроновата киселина е изключително важен, дори жизненоважен  компонент на синовиалната течност, която поддържа доброто състояние на ставите, и осигурява тяхното смазване и подвижност. Освен това, Хиалуроновата киселина влиза в състава и на  червените кръвни клетки и всички тъкани на тялото.  С напредване на възрастта кoличествата хиалуронова киселина в организма намаляват, което налага нейният допълнителен прием чрез храната, или под формата на хранителна добавка, каквато е и Hyaluronic Acid.

Хиалуроновата киселина с помага за поддържането здравината на хрущялите, които от своя страна правят ставите силни и подвижни. Освен това, Хиалуроновата киселина повишава   притока на синовиална течност, като по този начин осигурява  смазка за ставите. Безспорно, Хиалуроновата киселина е не само важен, но и задължителен елемент при лечението на  при ставно-дегенеративните заболявания и свързаната с тях болка, както и  при по -  възрастни хора, и при заболявания и травми, увреждащи ставния хрущял при по -  млади хора. Това не изчерпва нейните уникални качества. Хиалуроновата киселина спомага  процеса на възстановяване на клетките на кожата и съединителната тъкан и стимулира зарастването на раните.  Тъй като задържа влагата в кожата, Хиалуроновата  киселина, изпълва бръчките в дълбочина, като в същото време стимулира производството на колаген. 

Начин на употреба: Приемайте по   2 капсули от продукта, 1-2 пъти дневно с храната.

 

Състав:

  
Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 30  
Аминокиселини и макронутриенти
Л-Пролин (L-Proline) 100 мг  
Антиоксиданти
алфа липоева киселина 50 мг  
Екстракт от гроздено семе 25 мг  
Минерали
Натрий 9 мг <1%
Стави и хрущяли
Хиалуронова к-на 100 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър