Цена: 56.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3156
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Hyaluronic Acid with MSM  е хранителна добавка, насочена към грижата за ставите и хрущялите. Тази част от човешкото тяло, се износва най – много при физически натоварвания, тъй като понася върху себе си теглото на цялото тяло. Hyaluronic Acid with MSM  е продукт, който благодарение на своите съставки – Хиалуронова киселина и МСМ, поддържа здравето на вашите стави и хрущяли, за да можете да извършвате нормално всички ежедневни  физически дейности.

Хиалуроновата киселина е едно от най-важните вещества, осигуряващо оптимална  хидратация на клетките в целия организъм. Тя се произвежда естествено  от тялото, на базата на полизахариди и взема активно участие  в производството на съединителна тъкан. Също така, Хиалуроновата киселина изгражда основата на междуклетъчното вещество, но на практика  е открита  навсякъде в човешкия организъм: в съединителната тъкан, мозъка, очите и ставите. Доказано е обаче,че  тя присъства в най – големи количества  в хрущялната тъкан на младите хора. С напредването на възрастта, започва естествен процес, в резултат на който синтезът на Хиалуроновата киселина значително се забавя.

 Хиалуроновата киселина е ключов компонент, изграждащ  ставния хрущял. Тя  осигурява мобилността  на ставите и ги предпазва  от износване, тъй като е главната  съставна част на синовиалната течност намираща се в ставите и действаща като смазка между тях. Проблемите започват, когато слоят от хиалурон изтънее и в резултат на това, предпазващото му от триене действие, намалява. Това предизвиква болка при движение, тъй като няма смазка между ставите. Също така, това състояние предизвиква възпаления и отоци в областта на ставите.

МСМ (метилсулфонилметан) е биодостъпна форма на сяра, която се намира  в тъканите на растенията, животните и хората. В човешкия организъм МСМ е важен компонент от  протичането на окислителните реакции в клетките, участва в производството  на колаген, заздравява   съединителната тъкан и повишава  стабилността на ставите. МСМ поддържа цялостната структура на клетките и предпазва тялото   от токсини, алергени и паразити.  Участва в производството  на имуноглобулини и което я превръща в ключов фактор за засилването  на имунната защита на организма.

Начин на употреба: Приемайте по  2 капсули от продукта, 1-2 пъти дневно с храната.

Състав:

  
Доза 2 капсули  
Дози в опаковка 30  
Минерали
Натрий 9 мг <1%
Стави и хрущяли
МСМ 900 мг  
Хиалуронова к-на 100 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър