Цена: 66.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3056
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Освен големи количества витамини и минерали, зеленчуците ни осигуряват и изключително полезни  съединения наречени фитохимикали. Now Indole-3-Carbinol  е натурална хранителна добавка, която Ви предоставя един от тези фитохимикали, а именно Индол-3 Карбинол. Това съединение е природен фитохимикал, извлечен от някои зеленчуци като зеле и броколи. Тази съставка, обуславя антиоксидантните свойства на продукта Indole-3-Carbinol, чиято формула е допълнително обогатена с  комплекс от Ленено масло, нормализиращ хормоналния баланс.

Индол-3-карбинол е едно от най-известните и ефективни  противоракови вещества, които са широко използвани. Той е член на група от  сяро - съдържащи химикали, наречени глюкозинолати.  Индол-3-карбинол, а също така и някои други глюкозинолати (например, други индоли и изотиоцианати като сулфорафан) са силни  антиоксиданти и мощни стимулатори на естествените детоксикиращи ензими, които се синтезират  в организма. Поради тези причини, се смята, че  Индол-3-карбинол може да понижи значително риска от появата на ракови клетки.

Основните причинители на редица заболявания, включително и раковите, са свободните радикали. Те се натрупват в тялото като токсини и могат да нанесат пагубни вреди на цялото тяло. Индол-3 Карбинол  е фитохимикал, който е мощен антиоксидант. Благодарение на това свое свойство, Индол-3 Карбинол е силен съюзник в борбата със свободните радикали, като осигурява тяхното разрушаване. По този начин, Индол-3 Карбинол предпазва клетките и клетъчното ДНК от увреждане, а съответно и всички органи във вашето тяло.

Също така, Индол-3 Карбинол възстановява хормоналния баланс, както при мъжете така и при жените. Именно така, това съединение предпазва от заболявания гърдите, простатата и другите репродуктивни органи. Тъй като е мощен антиоксидант, Индол-3-карбинол предпазва и други органи във вашето тяло като черния дроб, спомагайки за неговата ефективна детоксикация.  Също така, Индол-3-карбинол забавя процесите на стареене и помага на клетките за тяхната регенерация.

Начин на употреба: Приемайте 1 капсула от продукта, 1 до 3 пъти на ден с храната.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Indole-3-Carbinol (I3C) 200 мг  
Мастни Киселини
LinumLife® Complex (Flax Seed Lignan Extract) (Linum usitatissimum) (Seed Coat 200 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър