Цена: 62.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW65
Наличност: В наличност
Разфасовка: 465 мл.

Налични опции


Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now L-Carnitine Liquid е специална хранителна добавка в течна форма, която Ви доставя най – чистата форма на Л-карнитина-CarniPure. Формулата на  L-Carnitine Liquid  е в течен вариант, защото по този начин, тялото Ви ще усвои полезните му съставки бързо и лесно. Така, тялото  Ви ще получат светкавично, екстремен прилив на енергия, като едновременно с това ще изгаряте мазнините още по – бързо. Допълнителната енергия, която този продукт Ви дава, ще увеличи издържливостта и силата Ви. Благодарение на този суплемент, Вие също така ще си осигурите грижа за здравето на сърцето .

Човешкият организъм синтезира Л-карнитин, чрез метаболитното  превръщане на аминокиселините  лизин и метионин (в присъствието на някои витамини и минерали). За първи път, Л-карнитина е  е изолиран от мускулна тъкан а също  е установена ключовата му роля в  метаболизма на мазнините. Основната му функция се свързва с отслабването, но същност  в организма тя е  транспортна . Л-карнитина се свързва с молекулите на  мастните  киселини и осигурява транспортирането им   през клетъчната мембрана, която по принцип е непропусклива. След това, мастните киселини достигат до   енергийните депа на клетката – митохондриите. На това място, мастните киселини се изгарят за енергия.След  като бъде извършен този процес, Л-карнитина превежда  отпадъчните продукти на този процес, обратно през  клетъчната мембрана, а след това извън тялото.

Л-карнитина изпълнява и много други функции в човешкото тяло – той взема активно участие  в метаболизма на аминокиселините с разклонена верига (ВСАА), а също така е и мощен антиоксидант, който  забавя процесите на стареене. Оказва грижа и помощ на  костите, като подобрява тяхната структурна плътност и тяхната здравина. Освен това, Л-карнитина е полезен за сърдечно – съдовата система – той подобрява дейността на сърцето и възпрепятства натрупванията на мастни отлагания по него и други важни органи. Не на последно място, Л-карнитина  подобрява снабдяването на мускулатурата с кислород, стимулира мозъчната дейност подобрява качеството на сперматозоидите при мъжете.

Начин на употреба: Приемайте по  една доза от продукта, 30-60 минути преди тренировка. Вечер преди лягане. Сутрин на гладно.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър