Цена: 47.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW77
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

 Now L-Cysteine е аминокиселинна хранителна добавка,която ще се погрижи за косата, кожата и ноктите Ви, като подобри тяхната структура, здравината им и външният им вид. L-Cysteine ще Ви осигури всичко това, благодарение на главната си действаща съставка, Л-Цистеин. Това е заменима  аминокиселина, съставляваща важният протеин бета – каротин. Както е известно, този протеин е основният градивен елемент на косата кожата и ноктите. Също така, L-Cysteine е обогатен с Витамин В 6 и витамин С, които също са от голямо значение за здравината на кожата, косата и ноктите.

Л-Цистеина е аминокиселината, която значително подобрява и  стабилизира структурата на ценния протеин бета – каротин. Освен това, тя участва и спомага процеса на формирането на колаген, който е изключително важен, и е ключов фактор за здравето и еластичността на кожата, косата и ноктите Ви. Аминокиселината Л-Цистеин  е необходима и взема активно участие в образуването на друга една аминокиселина -  Таурин . Л-Цистеина е градивен елемент на важният и мощен  антиоксидант Глутатион. Не на последно място, аминокиселината  Л-Цистеин, ще пречисти  вашето тяло от вредните токсини, получени като отпадъчни продукти от редица метаболитни процеси. Детоксикацията, която тази важна аминокиселина ще Ви осигури, ще защити някои ваши органи като мозъка и черния дроб.

Аминокиселината Л-Цистеин, която L-Cysteine Ви осигурява, ще   подобри значително  структурата на лигавицата на стомаха и тънките Ви черва. Това от своя страна ще подобри храносмилането Ви и ще ги защити от вредните въздействия от приема на различни лекарства (аспирин и др.) Л-Цистеин  е изключително  важна аминокиселина, която участва в метаболизма на различни биохимични съединения като Коензим-А, Биотин, Липоева киселина и Глутатион. Л-Цистеин (L-Cysteine) Във формулата на L-Cysteine , тази аминокиселина е комбинирана с витамин В6 и витамин С, което осигурява максималната активност на този суплемент. L-Cysteine е отлично средство  за постигането и поддържането на красива и еластична коса, гладка и здрава кожа, както и здрави нокти. 

Начин на употреба :  Приемайте по една таблетка, 1-3 пъти дневно.

  
Доза 1 таблетка  
Дози в опаковка 100  
Цистеин 500 мг  
Витамини
Vitamin B6 (Pyridoxine HCl) 10 мг 500%
Vitamin C(Ascorbic Acid) 60 мг 100%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър