Цена: 70.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW96
Наличност: В наличност
Разфасовка: 60 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

 

Съвременния начин на живот, изпълнен със стрес, нездравословна храна и отрови, води до натрупването на свободни радикали в тялото, които имат пагубно действие. Now L-Glutathione е хранителна добавка, която ще Ви помогне в борбата със свободните разикали. Нейната формула създържа водно – разтворимия антиоксидант Глутатион, който е отлично средство за премахване на оксидативния стрес, подсилване на имунитета и детоксикация на тялото. L-Glutathione е продукт, който се отличава с изключително висока чистота и ефективност и е предназначен за всеки, желаещ да подобри здравословното си състояние.

Глутатионът е трипептид, състоящ се от трите важни  аминокиселини, цистеин, глутаминова киселина и глицин.Глутатионът активно участва в състава на почти всички  клетки във вашето  тялото, но се намира в най-високи концентрации  в сърцето, мускулната тъкан и черния дроб. Глутатионът има ключово значение за поддържане на нормалните функции на  имунната Ви система. Той  действа като антиоксидант, който работи за предотвратява на оксидативния стрес вследствие на  свободните радикали. По този начин, Глутатионът предпазва вашите клетки и всички органи от увреждания и съответно от редица заболявания.

Много важно свойство на Глутатиона е  неговата способност за  детоксикация. Той спомага за детоксикацията на  цялото тяло, като акцентът пада върху черния Ви дроб.Това е органът през който преминават повечето токсини, резултат от различни метаболитни процеси. Глутатионът е изключително важен , защото той  формира един основен и ключов  антиоксидант и ензим, наречен  глутатион пероксидаза, чиято роля е детоксикацията на тялото. Този ензим е в състояние да предпази тялото Ви от мното  широк спектър от вредни съединения.

За съжеление съществува определено   ограничение в способността на тялото Ви да произвежда глутатион пероксидаза, за определен период от време. Ето защо, допълнителният прием на Глутатион чрез добавката L-Glutathione , е сигурен начин за повишаване на синтеза на този важен ензим, и съответно на детоксикиращата му възможност.  Някои от общите  ефекти, наблюдавани  от намаляването на токсините в тялото са   са повишаване на  енергийните нива, подобрение в състоянието на кожата, регулиране на апетита и подобряване на настроението  мисловните процеси.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от продукта дневно, за предпочитане с храната.

  
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 60  
Антиоксиданти
Glutathione 250 мг  
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър