Цена: 27.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW1510
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now L-OptiZinc® е създаден, за да възстанови загубите на важния минерал Цинк, които тялото Ви претърпява. Цинкът е жизненоважен минерал, който обаче е със слабо съдържание в почвата, което значи, че Вие не си набавяте достатъчно количество от него, чрез храната, която консумирате. Освен това, при потене също се губи голямо количество от този ценен минерал. L-OptiZinc® е специална,  патентована формула, която Ви доставя комбинация на минерала Цинк,  с аминокиселината метионин. Редица проведени  изследвания доказват, че тази форма На Цинка, се  усвоява по-лесно от  организма, а полезното му действие  се запазва  за по-дълъг период от време, в сравнение с всички останали форми на цинка.

Цинкът е минерал, който осигурява нормалното протичане  на процесите в организма, и участва в синтеза на редица важни за тялото ензими. Той е съставна част на над двадесет и пет различни ензима, необходими за храносмилането и обмяната  на въглехидратите, протеините и мазнините. Също така, Цинкът взема участие в синтеза на хормона   тестостерон, което го прави изключително  важен за организма на мъжете. Недостигът на Цинк в тялото, може да причини  редица  заболявания, като диабет, аденом на простатата, катаракта, сърдечни болести, увреждания на мозъка и нервната система, язви, хранителни алергии, кожни болести. При дефицит  на Цинк се наблюдават състояния като  загуба на коса, депресия, загуба на тегло, подуване, загуба на апетит, обриви и други кожни алергии.

Минералът Цинк  взема активно участие в  усвояването на витамините, особено  от комплекса на група – B. Сам по себе си, Цинкът  не е източник на допълнителна енергия за организма, но чрез тези свой функции, той   спомага за извличането на максимума от полезните вещества.Трябва да се отбележи, че минералът Цинк  е много необходим и за доброто състояние на ноктите и косата. Цинкът изпълнява незаменима  роля в процеса на лечение на хроничните кожни инфекции и подпомага организма в повишаване  на способността му за правилно лекуване. Този минерал е важен за премахването на акнето от кожата, тъй като отговаря за производството  на тестостерон в тялото, който е главен причинител на акнето. Цинкът спомага и за синтеза на колаген, което пък допринася  за нормализране на количеството на кожните секрети и за поддържането на здрава кожа.

Начин на употреба: Приемайте по една капсула от продукта дневно.

 
 
Доза 1 капсула  
Дози в опаковка 100  
Неорганична мед 300 мкг 15%
Цинк (from L-Opti-Zinc® Monomethionine) 30 мг 200%
*Дневните дози са базирани за 2000 ккал/ден

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър