Цена: 22.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW2210
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Lecithin е натурален продукт, създаден с грижа за нервната система. Тъй като всеки от нас е подложен малко или повече на ежедневен стрес, е необходимо нещо, което да предпазва нервната система. Lecithin е хранителна добавка, която увеличава концентрацията, спомага за предавнето на нервните импулси, засилва паметта и мозъчната дейност като цяло. Освен това, този продукт оказва ефективна защита и на сърдечно – съдовата система, тъй като спомага за намаляване на нивото на лошия холестерол в кръвта. Lecithin съдържа есенциалното вещество Лецитин, което отговаря за здравето на целия организъм.

Лецитинът е уникално вещество, което естествено се намира  в повечето живи клетки Недостигът на лецитин води до редица метаболитни проблеми, най-често свързани с нарушаване на функциите на черния дроб, панкреаса, отслабване  на паметта и други. Лецитинът представлява натурална субстанция, изградена от фосфолипиди (предимно фисфатидил холин) и триглицериди . В организма,  фосфатидил холинът играе ролята на  донор на фосфатидна киселина и холин. Холинът е от жизненоважно значение за  клетките и тялото. Той изпълнява важни функции, като подпомагане за  запазването на структурната  цялост на клетките, а също така взема активно участие  в клетъчната комуникация и  в процеса на синтез на ацетилхолин.


Лецитинът  отговаря за  запазването на структурната цялост на клетките, а също така е и незаменима  съставна част на мозъчната и нервната тъкан. Това обяснява неговата способност да  подобрява дейността  на нервната система и да засилва  паметта. Лецитинът е изключително ефективно средство, за пълноценно  възстановяване след прекарана болест, а също така се препоръчва  като помощно средство  за преодоляване на умората  след интензивно  физическо натоварване. Лецитинът се използва и за профилактика на  редица сърдечно - съдови заболявания, защото  има способността да намалява нивото на холестерола, предпазва от натрупването на плака по  стените на кръвоносните съдове и поддържа и подпомага  работата на сърдечния мускул.

Друго важно свойство на  лецитина, е свързано  със способността му да облекчава  и дори да  премахва болката в ставите. Това го прави отлично средство при различни  ревматоидни артрити, както и в профилактиката срещу тях. Също така, лецитинът взема участие в транспортирането  на съставящия костите фосфор в организма, който е един от най – важните  компоненти  от лечението  на остеопорозата. С помощта на лецитина,  ефективно се осъществява възстановяването  на чернодробните клетки  и цялостната детоксикация на черния дроб.

Начин на употреба: Приемайте по 1 драже от продукта, 1-3 пъти дневно.

 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър