Цена: 41.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW2212
Наличност: В наличност
Разфасовка: 200 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Lecithin е натурален продукт, създаден с грижа за нервната система. Тъй като всеки от нас е подложен малко или повече на ежедневен стрес, е необходимо нещо, което да предпазва нервната система. Lecithin е хранителна добавка, която увеличава концентрацията, спомага за предавнето на нервните импулси, засилва паметта и мозъчната дейност като цяло. Освен това, този продукт оказва ефективна защита и на сърдечно – съдовата система, тъй като спомага за намаляване на нивото на лошия холестерол в кръвта. Lecithin съдържа есенциалното вещество Лецитин, което отговаря за здравето на целия организъм.

Лецитинът е уникално вещество, което естествено се намира в повечето живи клетки Недостигът на лецитин води до редица метаболитни проблеми, най-често свързани с нарушаване на функциите на черния дроб, панкреаса, отслабване на паметта и други. Лецитинът представлява натурална субстанция, изградена от фосфолипиди (предимно фисфатидил холин) и триглицериди . В организма, фосфатидил холинът играе ролята на донор на фосфатидна киселина и холин. Холинът е от жизненоважно значение за клетките и тялото. Той изпълнява важни функции, като подпомагане за запазването на структурната цялост на клетките, а също така взема активно участие в клетъчната комуникация и в процеса на синтез на ацетилхолин.


Лецитинът отговаря за запазването на структурната цялост на клетките, а също така е и незаменима съставна част на мозъчната и нервната тъкан. Това обяснява неговата способност да подобрява дейността на нервната система и да засилва паметта. Лецитинът е изключително ефективно средство, за пълноценно възстановяване след прекарана болест, а също така се препоръчва като помощно средство за преодоляване на умората след интензивно физическо натоварване. Лецитинът се използва и за профилактика на редица сърдечно - съдови заболявания, защото има способността да намалява нивото на холестерола, предпазва от натрупването на плака по стените на кръвоносните съдове и поддържа и подпомага работата на сърдечния мускул.

Друго важно свойство на лецитина, е свързано със способността му да облекчава и дори да премахва болката в ставите. Това го прави отлично средство при различни ревматоидни артрити, както и в профилактиката срещу тях. Също така, лецитинът взема участие в транспортирането на съставящия костите фосфор в организма, който е един от най – важните компоненти от лечението на остеопорозата. С помощта на лецитина, ефективно се осъществява възстановяването на чернодробните клетки и цялостната детоксикация на черния дроб.

Начин на употреба: Приемайте по 1 драже от продукта, 1-3 пъти дневно.
 

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър