Цена: 65.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW2105
Наличност: В наличност
Разфасовка: 120 таблетки
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Now Lipo Trim е хранителна добавка, която представлява липотропен фет-бърнар, който ще Ви помогне да редуцирате излишните подкожни мазнини. Също така, този продукт осигурява нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система, а също така има антиоксидантно и детоксикиращо действие. Уникалната формула на Lipo Trim, съчетава няколко доказани съставки, които ще активизират изгарянето на излишните мазнини и ще Ви осигурят енергия и тонус. Продукта съдържа холин, инозитол, хром пиколинат, метионин, таурин и Л-карнитин.

Холинът е известен като емулгатор на мазнините, който  съдейства за правилното  оплзотврояване на мазнините.  Изключинелно важна функция на холина, е способността му да регулира и редуцира  мастните натрупвания в черния дроб. Освен че ефикасно "изчиства" мазнините, холина   изчиства и токсините, които са попаднали в организма в следствие на прием на лекарствени средтсва, и други отрицателни фактори. Инозитола от своя страна, притежава  свойството да метаболизира  мазнините и холестерола. Притежава функцията да ускорява горенето на мазнини, като подпомага транспортирането им в тялото.Така, инозитола  спомага за тяхното  по-активно  разграждане  и отделяне за  енергия.  Също така, инозитола регулира нивата на холестерол и естроген в тялото.

Хром пиколината е включен в този продукт, заради неговата способност да засилва ефекта на инсулина. Това означава, че хром пиколината регулира нивото на кръвната захар в тялото и възпрепятства натрупването на подкожни излишни мазнини, а също така намалява чувството на глад. Метионина спомага за активното изгаряне на мазнините в тялото, но освен това той е и мощен антиоксиднт. Метионина неутрализира свободните радикали и предпазва вашите органи от мастни отлагания. Не на последно място, метионина намалява нивото на лошия холестерол, като по този начин спомага за предпазването от сърдечно-съдови заболявания.

Тауринът във формулата на  Lipo Trim, има мощно  действие  на антиоксидант и подпомага функциите на белите кръвни клетки. По този начин стимулира имунната Ви система и защитните сили на организма. Много важна е и детоксикиращата функция на таурина, която спомага за предпазването на организма от натрупването на отрови. Тауринът спомага за изгарянето на излишните мазнини и поддържа холестирола в здравословни граници.Л-карнитинът също се свързва с изгарянето на излишните мазнини, но той по-скоро участва в транспортирането им от мастните депа до клетъчните митохондрии, където се изгарят.

Начин на употреба: Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка от продукта,  няколко пъти в деня, преди хранене.

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър