Цена: 52.00 лв.
Марка: NOW Foods
Код на продукта: NOW3816
Наличност: В наличност
Разфасовка: 100 капсули
Количество:
Бърза Поръчка
Оставете телефон и ние ще се свържем с Вас!

Всеки има нужда от витамини и минерали, за да функционират всички органи и системи в тялото му нормално. Те оказват действие върху редица жизнени процеси като  растеж, развитие, обмяна на веществата и физиологичното състояние на организма.Недостигът на определен витамин в тялото, причинява авитаминоза, а на повече от един витамин – хиповитаминоза. Тези състояния могат да бъдат опасни и да доведат до редица заболявания. Now Liquid Multi Gels е продукт, който ще Ви достави всички необходими витамини и минерали, под формата на течни дражета, което гарантира лесното и пълноценно усвояване на всички полезни вещества. Този суплемент ще поддържа енергията, тонуса и настроението Ви.

Витамините, които Liquid Multi Gels съдържа, са важни за  нормален растеж, целостта на кожата, добро зрение и здравето  на  костите и зъбите . Също така участват в образуването на съединителната тъкан между клетките, както и при  поддръжката на протеините, които са важни за цялото тяло. Витамините от В групата в състава на Liquid Multi Gels, играят роля за поддържането на  апетит и въглехидратната обмяна и осигуряват  клетъчния метаболизъм на организма. Тези витамини плредпазват от анемия и дават на тялото тонус и енергия.Освен това, витамините от В групата предпазват нервната система от претоварване и от последиците от ежедневния стрес.

Liquid Multi Gels  съдържа и богат минерален комплекс, който също е важен за здравето на тялото. Минералите са важни за поддържането  на нормални нива на кръвната захар и на холестерола. Също така, минералите – в частност калция, осигурават правилния растеж на костите и зъбите и тяхното здраве. Желязото влиза в състава на хемоглобина и еретроцитите, а неговия допълнителен прием ще Ви предпази от анемия. Минералите вземат участие в  синтеза  на ДНК и  РНК, а също така и в производството  на  протеини. Осигуряват защита на липидите на клетъчните мембрани, протеините и нуклеиновата киселина срещу вредното действие на свободните радикали.

Формулата на Liquid Multi Gels е специално обогатена с  Лутеин  и Ликопен. Лутеина поддържа здравето на очите, като ги предпазва от  очни пердета и осигуряват защита на  очната макула. Ликопена пък е мощен антиоксидант, който предпазва органите Ви от различни заболявания. Liquid Multi Gels  съдържа и Ленено масло, което е богат източник на здравословни мастни киселини. Тези мастни киселини поддържат здравословно ниво на  холестерола, нормализират  кръвното налягане, предпазват от  сърдечно-съдови заболявания и помагат за редуциране на телесното тегло.

Начин на употреба: Приемайте по едно драже от продукта, сутрин с храната.

  
Доза 2 дражета  
Дози в опаковка 30  
Аминокиселини и макронутриенти
ПАБА 50 мг  
Антиоксиданти
алфа липоева киселина 50 мг  
Ликопен (Lycopene) 250 мкг  
Лутеин (Lutein) 250 мкг  
Витамини
Vitamin B6 (Pyridoxine HCl) 50 мг 2500%
Биотин 300 мкг 100%
Витамин B-12 100 мкг 1667%
Витамин B-5 50 мг 500%
Витамин C 300 мг 500%
Витамин E 400 ME 1333%
Инозитол 25 мг  
Рибофлавин 50 мг 2941%
Тиамин 50 мг 3333%
Фолиева киселина 800 мкг 200%
Витамин Д 400 мг 100%
Витамин А 10000 ME 200%
Други
Калории 10  
Мазнини 1 г 2%
Мастни Киселини
Oрганично ленено масло 800 мг  
Минерали
Ванадий (Vanadium) 25 мкг  
Йод 150 мкг 100%
Калций 100 мг 10%
Мед 1 мг 50%
Селен (Selenium) 70 мкг 100%
Хром (Chromium) 120 мкг 100%
Манган 2 мг 100%

Напишете мнение

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър